Ontdek ‘Alles over e-Bikes’ op de Citadel van Namen

Julie Docsterd,
21-04-2023
Een primeur in Wallonië!

Test op 13 mei gratis één van de 150 nieuwe modellen van elektrische fietsen op een heuvelachtig parcours met een lengte van 1,5 km, tijdens ‘Alles over e-Bikes’.

Elektrische fietsen worden steeds populairder: vandaag de dag beschikt bijna één fiets op twee over elektrische bijstand. Er zijn verschillende soorten modellen en er komen nieuwe merken op de markt.

Steeds meer mensen kopen een fiets, en dat niet alleen voor in hun vrije tijd of om te sporten in het weekend. Eén van de redenen voor deze groei is dat mensen die vandaag een elektrische fiets kopen, op zoek zijn naar een milieuvriendelijke manier om zich te verplaatsen, zowel in de stad als tijdens hun vrije tijd.

Testen, vergelijken en kiezen

Maar met deze enorme groei hebben we ook allemaal moeite om de juiste elektrische fiets te kiezen voor onszelf. Noteer daarom in je agenda dit allereerste testevenement dat op zaterdag 13 mei in de Citadel van Namen wordt georganiseerd: ‘Alles over e-Bikes’, alles over elektrische fietsen!

Voor het eerst in Wallonië kan je op een heuvelachtig parcours met een lengte van 1,5 km kiezen uit 150 verschillende modellen met elektrisch ondersteuning, en dat een uur lang uit te proberen. Voor en na de tests zullen professionals van meer dan 20 verschillende aanwezige merken je raad geven en al je vragen beantwoorden.

Het is een uniek evenement waarop je een geïnformeerde keuze kan maken over je toekomstige aankoop, of gewoonweg de vele voordelen van dit soort fietsen ontdekken.

Reserveer snel je testperiode op www.allesoverebikes.be om de modellen te testen en noteer zaterdag 13 mei in je agenda, voor een afspraak tussen 10u en 17u op de Citadel van Namen.

Wanneer?

Zaterdag 13 mei 2023  van 10u tot 17u

Waar?

De Citadel van Namen

INSCHRIJVEN VERPLICHT!

Vergeet je niet in te schrijven (verplicht!) voor een bepaald tijdslot op:

www.allesoverebikes.be