Ontdek twee nieuwe gîtes met alle comfort en een grote capaciteit in Dinant!

Julie Docsterd,
31-05-2023
Met de Gîte de la Tour en Village du Caillou, met een capaciteit van 33 en 50 personen, is Dinant Evasion de partner bij uitstek voor een verblijf van groepen en uitgebreide gezinnen. Deze twee accommodaties zijn ontworpen voor comfort en dolle pret en wachten op u om onvergetelijke momenten te beleven.
DINANT EVASION

Op een privédomein van 4 hectare

Genesteld in een echte groene omgeving, genieten de twee huisjes van uitgestrekte groene ruimtes omzoomd door bosgebieden. Deze landelijke omgeving is ideaal voor een ontspannen vakantie, terwijl u op slechts een paar minuten van de stad en haar faciliteiten verblijft.

DINANT EVASION

Wanneer kwaliteit rijmt met kwantiteit

De huisjes combineren handig levendige gemeenschappelijke ruimtes en eilanden van sereniteit en bieden elk prachtige volledig uitgeruste keukens die uitgeven op grote eetkamers. Lounges, speelkamers en grote terrassen met sauna en jacuzzi maken het plaatje compleet. Village du Caillou heeft ook nog een bioscoop en een minidisco.

DINANT EVASION

Dicht bij de infrastructuur van Dinant Evasion

De afvaart van de Lesse per kajak, Dinant Aventure park, rondvaarten op de Maas, verhuur van boten zonder vaarbewijs, mountainbikeverhuur, … U vindt meer dan 30 activiteiten in de directe omgeving van de huisjes die worden aangeboden tegen voordelige tarieven als onderdeel van uw verblijf!

meer weten

DINANT EVASION