Regen is goed nieuws voor kajakkers!

Hoewel de verhuur iets minder goed draaide in vergelijking met de zonnige perioden, vullen de rivieren zich weer dankzij de overvloedige regenval van de afgelopen dagen. Is dat goed nieuw voor deze zomer?

Filip Mroz

Olivier Pitance, CEO van Dinant Evasion, toont zich alavast tevreden met deze situatie.

Leve de regen!

Het weer is geen nachtmerrie voor alle professionals in het buitentoerisme. Olivier Pitance verkiest hij duidelijk de regen van de voorbije dagen boven het mildere weer van vorig jaar. De droogte had dan al in april toegeslagen, waardoor ze in de tweede helft van juli en in augustus niet meer konden werken. De recente zware regenval is daarom goed nieuws voor deze activiteit.

Hernieuwde hoop voor het kajakseizoen

Dankzij de hevige regenval van de afgelopen dagen heeft de Lesse een niveau bereikt dat het hoogstwaarschijnlijk mogelijk zal maken om de hele zomer door te kajakken. Ten opzichte van het voorgaande jaar, waarin een triest record werd gevestigd, betekent dit een winst van zes weken voor dit seizoen.

De afvaart van de Lesse met een kajak

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆