Vier de hele herfstvakantie lang Halloween op én onder de grond in het Domein van de Grotten van Han!

Van 21 oktober tot 5 november trekt het Domein van de Grotten van Han zijn Halloweenkostuum aan. Als bezoeker kan je je gedurende de hele herfstvakantie verwachten aan duivels leuke animaties in het dierenpark en in de Grotten van Han.

Domaine des Grottes de Han

KLASSIEKE BEZOEKEN MET SPOOKACHTIGE ALLURES

De verborgen wereld wordt gedurende 16 opeenvolgende dagen ontsluierd in Han-sur-Lesse. Zo’n twintig kunstenaars met verschillende achtergronden die doorheen het domein verspreid zitten, dompelen je als bezoeker onder in de betoverende en mysterieuze sfeer van ‘HANloween’.

DE GROT, HET SPEELTERREIN VAN EEN HORDE TROLLEN

De ondeugende trollen zijn terug in de Grotten van Han en ze hebben heel wat streken in hun mouw om je te verrassen… Ontdek de wereld van deze vrolijke bende in het hart van één van de mooiste grotten van Europa. Hilariteit en sensatie gegarandeerd!

Domaine des Grottes de Han

HET DIERENPARK, HET TERRITORIUM VAN DE BOSGEESTEN

Over de paden van het dierenpark zwerven vreemde wezens tussen de wilde dieren (wolven, beren, lynxen, herten, bizons…). Kunstenaars met verschillende disciplines, waaronder trapeze-artiesten en steltenlopers, zijn vermomd als verbazingwekkende dieren. Ontmoet ze en laat je betoveren door hun eigenzinnige acts.

Een wandeling door het feeërieke herfstlandschap, doordrenkt met de magie van ‘HANloween’!

Domaine des Grottes de Han

Psssst! De Halloween-animaties overdag zijn inbegrepen in de prijs van een klassiek bezoek aan de Grot en het dierenpark.

Info en tickets

 

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆