Walibi opent deze winter de deuren

Julie Docsterd,
16-11-2023
Walibi, het beroemde pretpark in Waver, zal zich feestelijk kleden om bezoekers te verwelkomen tijdens de kerstvakantie.
Walibi
Walibi

Voor de eerste keer opent Walibi zijn deuren in de winter, van 16 december tot 7 januari 2024. Vier themagebieden, speciaal ontworpen voor het seizoen, zullen rond de topattracties van het park worden ingericht, behalve rond de attracties die water nodig hebben en de Vampire. Aan de ingang van het park, Glowing Greetings gedoopt, worden bezoekers onmiddellijk ondergedompeld in de kerstsfeer dankzij een grote kerstboom, verlichting en geluidsanimaties.

Kerstmarkt en betoverende melodieën

Het Alpin Village verandert voor de gelegenheid in een traditionele kerstmarkt met maar liefst 18 kraampjes. De Melody Road wordt ook in kerstsfeer gebracht en wordt tijdens Walibi Winter omgedoopt tot Christmas Melody Road.

Walibi
Walibi

Schaatsbaan en Verlicht Bos

Frozen Land belooft ijsplezier in het Crystal Pavilion, met adembenemende shows die drie keer per dag worden opgevoerd. Vergeet ook de iglobar niet, waar je kan opwarmen in een ijskoude sfeer. In Wonder Woods maak je een verlichte wandeling door een bos dat rechtstreeks uit een sprookje lijkt te komen.

Walibi
Walibi

Ontmoeting met de Kerstman

Het Polar Playground-gebied wordt de ontmoetingsplaats met de Kerstman en zijn elfjes. De speeltuin wordt omgetoverd tot een droomplek voor kinderen.

Het winterseizoen van Walibi gaat van start in het weekend van 16 en 17 december. Voor meer informatie, openingstijden en details kan je de website van het park raadplegen.