Dit zijn de Top 5 winkelcentra van Spanje : geniet ervan!

Map

Winkelen in Spanje is de droom van elke mode- en winkelliefhebber.

De meeste Spaanse steden hebben tal van mogelijkheden voor eindeloos shopplezier: van winkels met producten van hoge kwaliteit en kleine boetiekjes tot straatmarkten en outlets van de meest luxueuze merken. En natuurlijk mogen we de winkelcentra niet vergeten. Spanje telt maar liefst 239 winkelcentra, we stellen vijf belangrijke winkelcentra aan je voor.

Meer info

1. Moraleja Green

Net buiten de hoofdstad Madrid vinden we het winkelcentrum Moraleja Green, een van de meest exclusieve winkelcentra in Spanje. Het winkelcomplex biedt een luxe commercieel aanbod, restaurants en talloze mogelijkheden van vrijetijdsbesteding zoals golfen. De buitentuinen en de lichtinval binnen het gebouw zorgen ervoor dat Moraleja Green niet alleen een winkelcentrum is, maar ook een plek vol glamour en exclusiviteit.

2. Las Rozas Village

Las Rozas Village is gelegen in Las Rozas, op zo’n dertig minuten rijden van Madrid. Het is een nieuw winkelcentrumconcept: een openluchtstad vol met outletstores waar je op kledingstukken van luxemerken zoals Loewe en Calvin Klein kortingen tot -60% kan scoren. Naast de kwaliteit van de handelsmerken en de onweerstaanbare prijzen zijn er ook VIP-diensten voor klanten zoals een persoonlijke stylist of een privé-auto met chauffeur.

3. Las Arenas

Een nieuw icoon werd geboren in Barcelona: Las Arenas. De naam is toepasselijk want zo werd de voormalige arena die gebruikt werd voor stierengevechten op spectaculaire wijze omgetoverd tot een groot winkelcomplex. Las Arenas beschikt onder andere over een spa, museum, fitness, bioscopen, restaurants en talloze boetieks. En wie van een adembenemend uitzicht wil genieten moet zich begeven naar de hoogste verdieping. Daar heb je een panoramisch zicht over de berg Montjuic.

4. Centre commercial Parquesur

Parquesur is een commercieel en recreatief centrum in de gemeente Leganés op ongeveer zeven kilometer van Madrid. Het wordt beschouwd als het grootste winkelcentrum in Spanje en een van de grootste in Europa. Aanvankelijk werd het opgericht als een recreatiepark bestaande uit een hotel, een park en twaalf bioscopen. Intussen werd Parquesur uitgebreid om er commerciële activiteiten te huisvesten, voornamelijk accessoires en mode.

5. Centre commercial Aqualon Puerto

Aqualon Puerto is het grootste en meest moderne winkelcentrum in Huelva. Het winkelcomplex is maar liefst 17.300 vierkante meter groot en bestaat uit zo’n 90tal winkels. Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Zara, Oysho en Punto Roma zijn slechts enkele voorbeelden voor super shopplezier. Zoals in vele winkelcentra in Spanje, is de bovenste verdieping gewijd aan recreatie en eetgelegenheden. Zo zijn er negen Cinebox-bioscopen, verschillende fastfoodrestaurants, snackbars en coffeeshops. Er is ook een prachtig terras met uitzicht op de haven en de Levante-pier.

Meer info over de Shopping-Nacht

Meer info over Gourmet Markets

8
Met de medewerking van
"