Verken het oude Caïro en Alexandrië Tour - Caïro naar Caïro

Rondreis - Caïro, Egypte - Volgens het programma

Beschrijving

Verken de oude Egyptische locaties van Caïro en Alexandrië met deze 6-daagse rondleiding met een privégids. Hoogtepunten zijn bezoeken aan de piramides van Gizeh, het Egyptisch Museum in Caïro en belangrijke bezienswaardigheden van Alexandrië, zoals de Citadel van Qaitbay, het Serapeum van Alexandrië en de catacomben van Kom el Shoqafa. Verken de wonderen van het oude Egypte met een Egyptoloog-gids Reis in stijl, met een privévoertuig met airconditioning en accommodatie van vijf nachten in 4-sterren-/5-sterrenhotels.

Hoogtepunten


 • Piramides van Gizeh
 • Piramides van Saqqara (Sakkara)
 • Memphis en Saqqara
 • Egyptisch Museum
 • Hangende kerk
 • Kerk van Saint-Mercure
 • Khan Al-Khalili
 • Catacomben van Kom el Shoqafa
 • Oud Romeins amfitheater
 • Alexandrijnse Bibliotheek
 • Fort Qaitbey

Programma


DAG 1 - AANKOMST IN CAÏRO EN OVERNACHTING IN CAÏRO
El Caïro.
Festivalstad Caïro.
Afhankelijk van de gevraagde aankomst op de luchthaven van Caïro, zal onze vertegenwoordiger u helpen met paspoortcontroleformaliteiten, bagage-identificatie en kruierdienst zal u begroeten. Vanaf de luchthaven wordt u met een privéauto met airconditioning naar uw hotel gebracht.
Nadat u bent ingecheckt in het hotel van uw keuze en heeft ontspannen, haalt onze vertegenwoordiger u op van uw hotel naar het prachtige winkelcentrum Cairo Festival City.
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 2 - BEZOEK AAN DE PIRAMIDES VAN GIZEH, MEMPHIS EN SAKKARA
El Caïro.
De Fortuneller'S Piramide.
Geniet van uw ontbijt in het hotel en haal rond 8.30 uur op bij uw hotel om uw volledige dag van een bezoek aan de piramides van Gizeh te beginnen, waar u de Grote Piramide bezoekt - Khufu, Chephren en Mykerions. Khufu is de meest kolossale ooit gebouwd. Dit wordt gevolgd door een close-up van de Sfinx, een enorm funerair complex dat wordt bewaakt door het legendarische leeuwenlichaam met het gezicht van koning Chephren. De lunch is inbegrepen in een lokaal luxe restaurant. Op basis van een volledige maaltijd voor elke persoon, maar drankjes zijn niet inbegrepen.
Bezoek dan de Sakkara Piramides. Bekijk de eerste monumentale stenen tractor van Egypte, een getrapte piramide gebouwd voor koning Zoser (ca. 2650 v.Chr.). Deze piramide werd beschouwd als het eerste stenen bouwwerk ter wereld.
Sluit je dag dan af met een bezoek aan Memphis City. Het werd gesticht in 3100 voor Christus. door koning Mena en het was de eerste hoofdstad van Egypte in het oude Egypte, ziet u het kolossale standbeeld van koning Ramses II en de albasten sfinx in het midden van de tuin van de stad Memphis. Aan het einde van de dag brengen we je terug naar je hotel.
Excursies beschikbaar (ter plaatse te boeken - afhankelijk van beschikbaarheid)
EEN PAARDRIJTOCHT: Geniet van een ontspannende tijd bij de Grote Piramides van Gizeh terwijl de zon ondergaat door op een paard of kameel te rijden. Krijg het beste uitzicht op de piramides in het gouden uur en leg je herinneringen vast voor de camera om er nog jaren van te genieten. Uw pakket is inclusief ophalen en wegbrengen van het hotel in Gizeh of Caïro voor een probleemloze ervaring.
Prijs/persoon (indicatief): US$25 Geschatte duur: 1 uur
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 3 - BEZOEK EGYPTISCH MUSEUM, OUD CAÏRO, KHAN AL KHALILI
El Caïro.
Het Egyptisch Museum.
Begin om 9:00 uur met het Egyptisch Museum, waar je de schatkamer van koning Toetanchamon bezoekt en zijn gouden masker ziet, en bezoek het Egyptisch Museum van Oudheden. Het stelt de grootste en meest waardevolle Egyptische kunstvoorwerpen ter wereld tentoon. Het toont een zeldzame collectie van meer dan 250.000 authentieke artefacten die 5.000 jaar oud zijn, waaronder een exclusieve tentoonstelling gewijd aan Toetanchamon - een verzameling schatten, goud en sieraden die meer dan 3.500 jaar in zijn tombe werden begraven voordat ze werden ontdekt. in de jaren 1920, tijdens de opgraving van zijn graf.
Vervolg uw dagtocht om het oude Caïro te bezoeken, waar u de citadel en de hangende kerk van Koptisch Caïro bezoekt.
Sluit uw dagtocht af met een bezoek aan Khan Khalili Bazaar. De lunch is inbegrepen tussen de bezoeken aan het plaatselijke restaurant.
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 4 - DAGTOCHT NAAR ALEXANDRIË
El Caïro.
Citadel van Qaitbay.
Je gids haalt je om 06:00 uur op bij je hotel met onze privéauto om naar Alexandrië te rijden, de eerste die je ziet zijn de catacomben van Kom el Shoqafa die worden beschouwd als een van de wonderen van de Middeleeuwen. de grootste Romeinse begraafplaats bestaande uit 3 niveaus uitgehouwen in de rots die dateert uit de Griekse periode 200 voor Christus.
Het enige bekende Romeinse amfitheater in Egypte, een indrukwekkend en goed bewaard gebleven bouwwerk. Je ziet ook de Vogelvilla met een zeldzaam mozaïek van Vissen.
De Bibliotheca Alexandrina is een van de meest ongewone architectonische meesterwerken van de 21e eeuw.
Je maakt een fotostop bij de Citadel van Qaitbay, die wordt beschouwd als een van de belangrijkste verdedigingsforten, niet alleen in Egypte maar ook langs de Middellandse Zeekust. Het werd gebouwd op de exacte plaats van de beroemde vuurtoren van Alexandrië, een van de zeven wereldwonderen van de antieke wereld. Je keert dan terug naar je hotel in Caïro.
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 5 - VRIJE DAG
El Caïro.
Horizon Shahrazad, Steigenberger Hotel El Tahrir Caïro.
Geniet van het ontbijt in het hotel en geniet daarna op uw gemak van uw vrije dag.
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 6 - DEFINITIEF VERTREK
El Caïro.
Luchthaven van Caïro.
Transfer naar de luchthaven van Caïro voor definitief vertrek
*** EINDE VAN ONZE DIENSTVERLENING ***

Goed om te weten


Het verloop van onze tochten wordt ter indicatie gegeven. Dit programma kan worden gewijzigd als gevolg van weersomstandigheden of andere overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.
De lijst met hotels is niet uitputtend, er kunnen vergelijkbare hotels worden aangeboden

Vluchtinformatie


Vluchtschema's zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd door de luchtvaartmaatschappij of luchthavenautoriteiten.

De vluchtschema's worden bevestigd: voor de heenvlucht, na ontvangst van de luchthavenoproep, voor de terugvlucht direct ter plaatse door onze vertegenwoordiger op de bestemming.

Naast onze vertrekken vanuit Parijs bieden wij verblijven vanuit de provincies (per trein of vliegtuig). De levertijden en wijze van levering worden aan u bevestigd na ontvangst van uw reisdocumenten.

De continuïteit van uw reis naar uw eindbestemming wordt rechtstreeks door de luchtvaartmaatschappij verzekerd, zelfs in geval van verstoringen op de heen- of terugreis.

Deze prijs is inclusief


- Retourvluchten
- Accommodatie voor 5 nachten
- Maaltijden (ontbijt en lokaal restaurant)
- Voertuig met airco
- Alle ingangen van toeristische bezienswaardigheden
- Professionele gids

Deze prijs is exclusief


- Visa en reisdocumenten
- Alle optionele diensten
-Dranken
- Alles wat niet bij de prijs is inbegrepen "is inclusief"

Vertrekdatum en prijzen

Vertrek Vertrek op Prijs dagen / nachten Boek
Geen tariefperiode gevonden...

Adres van uw pand

1562€ / personne
Vertrek op 04-11-2024