Tour Geniet van het geweldige Caïro en het prachtige Ain Sokhna - Caïro naar Caïro

Rondreis - Caïro, Egypte - Volgens het programma

Beschrijving

Verken de oude Egyptische locaties van Caïro en Ain Sokhna met deze 6-daagse rondleiding, begeleid door een privégids. Hoogtepunten zijn onder meer een bezoek aan de piramides van Gizeh en het Egyptisch Museum in Caïro, evenals een dagtocht naar Ain Sokhna om te genieten van de fantastische Rode Zee. Verken de wonderen van het oude Egypte met een Egyptoloog-gids. Reis in stijl, met een privévoertuig met airconditioning. Vijf overnachtingen in 4- of 5-sterrenhotels.

Hoogtepunten


 • Overnachting in Caïro
 • Piramides van Gizeh
 • Piramides van Saqqara (Sakkara)
 • Memphis en Saqqara
 • Het Egyptisch Museum
 • Hangende kerk (El Muallaqa Sitt Mariam St Mary)
 • Kerk van St. Mercurius (Abu Seifein)
 • Khan Al-Khalili
 • Geniet van de sfeer van de Rode Zee
 • Daggebruik in een van de beste hotels in Ain Sokhna
 • Adrenalinestoot met veel activiteiten

Programma


DAG 1 - AANKOMST IN CAÏRO & OVERNACHTING IN CAÏRO
El Caïro.
Festivalstad Caïro.
Afhankelijk van de gevraagde aankomst op de luchthaven van Caïro, zal onze vertegenwoordiger u helpen met paspoortcontroleformaliteiten, bagage-identificatie en kruierdienst zal u begroeten. Vanaf de luchthaven wordt u met een privéauto met airconditioning naar uw hotel gebracht.
Nadat u bent ingecheckt in het hotel van uw keuze en heeft ontspannen, haalt onze vertegenwoordiger u op van uw hotel naar het prachtige winkelcentrum Cairo Festival City. ( Of iets dergelijks )
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 2 - BEZOEK AAN DE PIRAMIDES VAN GIZEH, MEMPHIS EN SAKKARA
El Caïro.
Plateau van Gizeh.
Geniet van uw ontbijt in het hotel en haal rond 8.30 uur op bij uw hotel om uw volledige dag van een bezoek aan de piramides van Gizeh te beginnen, waar u de Grote Piramide bezoekt - Khufu, Chephren en Mykerions. Khufu is de meest kolossale ooit gebouwd. Dit wordt gevolgd door een close-up van de Sfinx, een enorm funerair complex dat wordt bewaakt door het legendarische leeuwenlichaam met het gezicht van koning Chephren. De lunch is inbegrepen in een lokaal luxe restaurant. Op basis van een volledige maaltijd voor elke persoon, maar drankjes zijn niet inbegrepen.
Bezoek dan de Sakkara Piramides. Bekijk de eerste monumentale stenen tractor van Egypte, een getrapte piramide gebouwd voor koning Zoser (ca. 2650 v.Chr.). Deze piramide werd beschouwd als het eerste stenen bouwwerk ter wereld.
Excursies beschikbaar (ter plaatse te boeken - afhankelijk van beschikbaarheid)
EEN PAARDRIJTOCHT: Geniet van een ontspannende tijd bij de Grote Piramides van Gizeh terwijl de zon ondergaat door op een paard of kameel te rijden. Krijg het beste uitzicht op de piramides in het gouden uur en leg je herinneringen vast voor de camera om er nog jaren van te genieten. Uw pakket is inclusief ophalen en wegbrengen van het hotel in Gizeh of Caïro voor een probleemloze ervaring.
Prijs/persoon (indicatief): US$25 Geschatte duur: 1 uur
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 3 - BEZOEK EGYPTISCH MUSEUM, OUD CAÏRO, KHAN AL KHALILI
El Caïro.
Het Egyptisch Museum, Citadel Saladin, de hangende kerk, de Sint-Sergius- en Wachuskerk.
Begin om 9:00 uur met het Egyptisch Museum, waar je de schatkamer van koning Toetanchamon bezoekt en zijn gouden masker ziet, en bezoek het Egyptisch Museum van Oudheden. Het stelt de grootste en meest waardevolle Egyptische kunstvoorwerpen ter wereld tentoon. Het toont een zeldzame collectie van meer dan 250.000 authentieke artefacten die 5.000 jaar oud zijn, waaronder een exclusieve tentoonstelling gewijd aan Toetanchamon - een verzameling schatten, goud en sieraden die meer dan 3.500 jaar in zijn tombe werden begraven voordat ze werden ontdekt. in de jaren 1920, tijdens de opgraving van zijn graf.
Vervolg uw dagtocht om het oude Caïro te bezoeken, waar u de citadel en de hangende kerk van Koptisch Caïro bezoekt.
Bezoek de heilige grot in de kerk van Abu Serga. Dit is de plaats waar de Heilige Familie verbleef tijdens hun heilige reis naar Caïro.
Sluit uw dagtocht af met een bezoek aan Khan Khalili Bazaar. De lunch is inbegrepen tussen de bezoeken aan het plaatselijke restaurant.
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 4 - DAGELIJKS GEBRUIK IN AIN SOKHNA
Ain Sokhna, El Caïro.
Een bezoek aan Egypte zonder in de Rode Zee te zwemmen zal zonde van het plezier zijn. Onze vertegenwoordiger haalt je om 06:00 uur op bij het hotel, dus breng een dag door in een van de steden die het dichtst bij Caïro liggen.
Je brengt de dag door in een van de beste hotels in Ain Sokhna (TOLIP Resort El Galala Majestic / Stella di Mare o Grand Hotel / Retal View El Sokhna Hotel & Resort, Ain Sokhna) of vergelijkbaar.
Na de lunch en het genieten van de prachtige Rode Zee, kunt u kiezen uit een van de (optionele activiteiten): (Porto El Sokhna-kabelbaan, snorkelen of duiken, safari) en vervolgens terugkeren naar uw hotel in Caïro. .
Excursies beschikbaar (ter plaatse te boeken - afhankelijk van beschikbaarheid)
KABELBAAN (Ain Sokhna): De El Sokhna-kabelbaan is de eerste in Egypte die je meeneemt op een prachtig avontuur van Porto Sokhna naar de top van de hoogste berg, waar je versteld zult staan van een prachtig uitzicht op de zee en de bergen met een glimp van het hele gebied.
Prijs/persoon (indicatief): US$19 Geschatte duur: 1 uur
JACHTREIS (AIN SOKHNA): Breng de dag door met het verkennen van de kust van de Rode Zee in Egypte aan boord van een privé gecharterd jacht tijdens deze dagtocht naar Ain Sokhna. Dagtochten zijn inclusief een heerlijke verzorgde lunch. Breng de dag op uw gemak door, ontspan aan boord of neem een duik in het water voor een verfrissende duik. Geschikt voor 11 personen.
Prijs/persoon (indicatief): US$210 Geschatte duur: 3 uur
ONDERZEEËRTOCHT (AIN SOKHNA): De onderzeeër van 1 uur rijdt dagelijks vanaf 10:00 uur, de privéreis omvat de ophaal- en terugbrengservice, entreegelden, alle transfers door een modern voertuig met airconditioning en alle servicekosten en belastingen, de tour is exclusief persoonlijke spullen en alles wat niet in het tourprogramma wordt vermeld.
Prijs/persoon (indicatief): US$70 Geschatte duur: 1 uur
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 5 - VRIJE DAG
El Caïro.
Het centrum van Caïro.
Geniet van het ontbijt in het hotel en geniet daarna van uw vrije dag in het prachtige stadscentrum van Caïro.
Excursies beschikbaar (ter plaatse te boeken - afhankelijk van beschikbaarheid)
LUNCH IN EEN BOOT OP DE BEWEGENDE NIJL: Geniet van een 3 uur durende tour aan boord van een prachtige boot die op de Grote Nijl vaart, geniet van je heerlijke maaltijd ter plaatse en geniet van de Egyptische dansshow. Maaltijden zijn (kip of rundvlees) naar keuze. Vervoer inbegrepen van uw hotel naar de boot en terug.
Prijs/persoon (indicatief): US$40 Geschatte duur: 3 uur
Hotel (4-STERREN HOTELS): Horizon Shahrazad 4* (of vergelijkbaar)
Hotel (5 STERREN HOTELS): STEIGENBERGER HOTEL El Tahrir Cairo 5* (of vergelijkbaar)

DAG 6 - DEFINITIEF VERTREK
El Caïro.
Luchthaven van Caïro.
Onze vertegenwoordiger brengt u naar de internationale luchthaven van Caïro voor het definitieve vertrek
*** EINDE VAN ONZE DIENSTVERLENING ***

Goed om te weten


Het verloop van onze tochten wordt ter indicatie gegeven. Dit programma kan worden gewijzigd als gevolg van weersomstandigheden of andere overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.
De lijst met hotels is niet uitputtend, er kunnen vergelijkbare hotels worden aangeboden

Vluchtinformatie


Vluchtschema's zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd door de luchtvaartmaatschappij of luchthavenautoriteiten.

De vluchtschema's worden bevestigd: voor de heenvlucht, na ontvangst van de luchthavenoproep, voor de terugvlucht direct ter plaatse door onze vertegenwoordiger op de bestemming.

Naast onze vertrekken vanuit Parijs bieden wij verblijven vanuit de provincies (per trein of vliegtuig). De levertijden en wijze van levering worden aan u bevestigd na ontvangst van uw reisdocumenten.

De continuïteit van uw reis naar uw eindbestemming wordt rechtstreeks door de luchtvaartmaatschappij verzekerd, zelfs in geval van verstoringen op de heen- of terugreis.

Deze prijs is inclusief


- Retourvluchten
- Accommodatie voor 5 nachten
- Maaltijden (ontbijt en lokaal restaurant)
- Voertuig met airco
- Alle ingangen van toeristische bezienswaardigheden
- Professionele gids

Deze prijs is exclusief


- Visa en reisdocumenten
- Alle optionele diensten
-Dranken
- Alles wat niet bij de prijs is inbegrepen "is inclusief"

Vertrekdatum en prijzen

Vertrek Vertrek op Prijs dagen / nachten Boek
Geen tariefperiode gevonden...

Adres van uw pand

1523€ / personne
Vertrek op 26-11-2024