De wonderen van Corsica Coach Tour - Van Ajaccio tot Ajaccio

Rondreis - Ajaccio, Frankrijk - Volgens het programma

Een uitnodiging om alle bezienswaardigheden van het eiland te ontdekken, door middel van fascinerende en gevarieerde ontmoetingen en landschappen: van de kleine dorpjes van Cap Corse tot het feestelijke Balagne en zijn smetteloze stranden, van de uitzonderlijke schoonheid van de Calanques de Piana tot de legendarische kalkstenen kliffen van Bonifacio.

Hoogtepunten


  • Een complete rondreis voor een complete rondreis over het eiland in 8 dagen
  • Een gratis ontdekking van de stad Ajaccio (volgens vluchtschema's)
  • Een bezoek aan de citadellen van Corte en Bonifacio met een treintje
  • Een ontdekking van de lokale smaken door middel van vele gerechten met Corsicaanse specialiteiten
  • Een zeereis naar Bonifacio "Caves and Cliffs" in Bonifacio
  • Een avond met Corsicaanse liederen (lokale zanger)

Programma


DAG 1 - ZATERDAG AANKOMST VANAF HET VASTELAND VAN AJACCIO
''ICC''.
Aankomst op de luchthaven van Ajaccio. Ontvangst door luchthavenassistentie. Dag van aankomst. Lunch op eigen gelegenheid in Ajaccio. Als je vluchtschema het toelaat, ga dan naar het busstation. Gratis kennismaking met deze levendige en aantrekkelijke stad. Afhankelijk van het vluchtschema, directe transfer naar het hotel. Inchecken in het hotel in de buurt van Ajaccio. Diner en overnachting.
Hotel: Hotel Castel Vecchio 3* (of vergelijkbaar)

DAG 2 - ZONDAG AJACCIO CALANQUES DE PIANA PORTO
Ota.
Ontbijt. Rondleiding door de keizerlijke stad en vrije tijd in de stad. Lunch in het restaurant. Rijd vervolgens naar Sagone, Cargèse, Piana en zijn prachtige Calanques (fotostop) en Porto. Inchecken in het hotel, diner en overnachting.
Hotel: Hotel Capo d'Orto 3* (of vergelijkbaar)

DAG 3 - MAANDAG CORTE ILE ROUSSE
Ile Rousse.
Ontbijt. (In de avond van dag 2 of in de ochtend van dag 3, als het weer het toelaat, is het mogelijk om een boottocht te maken in Porto. Extra, ter plaatse te betalen). Vervolg de tocht naar de Spelunca-kloof, Evisa, de bossen van Aïtone en Valdo-Niello en de Scala di Santa Regina. Typische lunch. Klim met een toeristisch treintje naar de citadel van Corte voor een rondleiding door de stad met een fascinerende geschiedenis. Eindelijk, aankomst in Balagne. Inchecken in het hotel in Ile Rousse of omgeving. Diner en overnachting.
Hotel: Benista Residence 3* (of vergelijkbaar)

DAG 4 - DINSDAG DE OUDE DORPEN VAN BALAGNE CALVI
Bastia.
Ontbijt. Begeleide ontdekking van de oude dorpen van Balagne. Via Corbara, Pigna, Aregno en Sant'Antonino. Lunch in het restaurant. Ga naar Calvi voor een rondleiding door de Genuese citadel en zijn rijke erfgoed. Vertrek naar Bastia door de Agriates-woestijn. Stop in Saint-Florent om te genieten van de gezelligheid van dit dorpsleven. Inchecken in het hotel in de buurt van Bastia. Diner en overnachting.
Hotel: Hotel La Madrague 3* (of vergelijkbaar)

DAG 5 - WOENSDAG BASTIA CAP CORSE
Conca.
Vertrek naar Cap Corse: Pietracorbara en Santa Severa. Lunch. Het oversteken van Cap Corse door Luri, de pas van Saint Lucia, Pino en zijn weelderige "Amerikaanse" herenhuizen, belvedère van de Mattei-molen en het prachtige uitzicht op de kleine jachthaven van Centuri. Op het uiterste puntje van Kaapstad: Macinaggio en zijn mooie jachthaven. Vertrek vanaf de oostelijke helling van Cap Corse, de mooie jachthaven van Erbalunga, een bevoorrechte plek voor kunstenaars. Dit pittoreske vissersdorpje heeft zijn Genuese toren weten te behouden. Rondleiding door Bastia, met zijn tijdloze charme en weelderige barokke sporen. Ga verder naar het zuiden. Inchecken in het hotel in Favone of omgeving. Diner en overnachting.
Hotel: Hotel les pavillons du Golfe 3* (of vergelijkbaar)

DAG 6 - DONDERDAG BONIFACIO ZEEREIS
Conca.
Ontbijt. Vertrek naar Bonifacio. Begin aan een zeereis "Grotten en kliffen" (als het weer het toelaat. Het is mogelijk om ter plaatse te kiezen voor een completere zeereis. Extra, ter plaatse te betalen). Vislunch in het restaurant aan zee. Klim naar de citadel met een toeristisch treintje voor een rondleiding door de oude stad. Terugkeer naar het hotel, diner en overnachting.
Hotel: Hotel les pavillons du Golfe 3* (of vergelijkbaar)

DAG 7 - VRIJDAG AIGUILLES DE BAVELLA ZONZA
''ICC''.
Ontbijt. Rijd naar Solenzara, sla af naar de passen van Larone en Bavella om omhoog te gaan om de Aiguilles de Bavella te bewonderen. Lunch in een bergdorp. Ga dan verder naar Ajaccio via Sainte-Lucie-de-Tallano en Levie. Inchecken in het hotel in de buurt van Ajaccio. Diner en overnachting.
Hotel: Hotel Castel Vecchio 3* (of vergelijkbaar)

DAG 8 - ZATERDAG AJACCIO TERUGVLUCHT NAAR HET VASTELAND
''ICC''.
Ontbijt. Transfer naar de luchthaven van Ajaccio voor de dagvaarding naar de luchthaven. Hulp bij registratieformaliteiten. Vlieg naar uw regio.
*** EINDE VAN ONZE DIENSTVERLENING ***

Goed om te weten


Het verloop van onze tochten wordt ter indicatie gegeven. Dit programma kan worden gewijzigd als gevolg van weersomstandigheden of andere overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.
De lijst met hotels is niet uitputtend, er kunnen vergelijkbare hotels worden aangeboden

Gegarandeerd vertrek vanaf: 3 personen
Maximale groepscapaciteit: 45 personen

Vluchtinformatie


Vluchtschema's zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd door de luchtvaartmaatschappij of luchthavenautoriteiten.

De vluchtschema's worden bevestigd: voor de heenvlucht, na ontvangst van de luchthavenoproep, voor de terugvlucht direct ter plaatse door onze vertegenwoordiger op de bestemming.

Naast onze vertrekken vanuit Parijs bieden wij verblijven vanuit de provincies (per trein of vliegtuig). De levertijden en wijze van levering worden aan u bevestigd na ontvangst van uw reisdocumenten.

De continuïteit van uw reis naar uw eindbestemming wordt rechtstreeks door de luchtvaartmaatschappij verzekerd, zelfs in geval van verstoringen op de heen- of terugreis.

Deze prijs is inclusief


- Retourvluchten
- Luchthavenassistentie op dag 1 en 2 op de luchthaven van Ajaccio
- Bustransfers Ajaccio Airport / Hotel / Ajaccio Airport op dag 1 en 8
- Vervoer per lokale touringcar met airconditioning NIET PRIVÉ
- 7 overnachtingen in 2 en/of 3*** hotels (lokale normen) in een tweepersoonskamer met bad of douche
- Volpension vanaf het diner op de 1e dag tot het ontbijt op de laatste dag (dag 8) met veel Corsicaanse specialiteiten en vismaaltijden en een ontbijtbuffet of verbeterd ontbijt in elke etappe
- Een lokale gids van dag 1 tot dag 8 met rondleidingen door de belangrijkste steden van Corsica: Bastia; Bonifacio (Bovenstad); Ajaccio (historisch centrum); Corte en Calvi (citadel)
- Maak een ritje met het toeristentreintje in Bonifacio en Corte
- Zeereis "Grotten en kliffen" in Bonifacio
- Proeverij van lokale producten tijdens de tour (vleeswaren; wijnen of jam)
- Een avond met "Corsicaanse liederen" tijdens de tour
- Toeristenbelasting
- APS-garantie (totale garantie van gestorte gelden).

Deze prijs is exclusief


- Uw persoonlijke uitgaven: bagage, extra's, andere maaltijden dan vermeld, drankjes tijdens de maaltijden
- Alles wat niet bij de prijs is inbegrepen "is inclusief"

Vertrekdatum en prijzen

Vertrek van Vertrek op Prijs dagen / nachten Boek
Geen tariefperiode gevonden...

Map

3623€ / personne
Vertrek op 21-09-2024