Opaal Schatten Tour

Rondreis - Camiers, Frankrijk - Volgens het programma

Samen met onze Opaalkust-specialist, Antoine Louis, biedt LE SOIR Voyage u dit uitje aan om u te helpen de bezienswaardigheden van de Opaalkust diepgaand te ontdekken.

Bezoeken, vergaderingen, proeverijen, ontdekkingen... Dit verblijf achter de schermen zal u zeker voorzien van een schat aan nieuwe informatie over deze prachtige regio.

Startdatum: 6 oktober 2024

Kleine groep van 16 lezers

Voordeel voor abonnees 

​​

Voordeel voor de lezer

​​

Jouw programma:

Dag 1 : Camiers-St Cécile
Aankomst met de auto of trein rond 12 uur in de badplaats Camiers-St Cécile. U wordt verwelkomd door onze gids en gids Antoine Louis, een specialist in de regio.
Lokale lunch in het restaurant.
In de vroege namiddag, ontdekking van de badplaats en het strand.
Neem dan uw intrek in uw studio in de 4* Trésors d'Opale hotelresidentie, vrije tijd of een korte wandeling, diner en overnachting in uw appartement.

Dag 2: Calais - Les 2 Caps - Boulogne-sur-Mer
Na het ontbijt afgeleverd bij uw appartement, vertrek voor een bezoek aan Calais, bekend om zijn haven, zijn prachtige stadhuis en belfort, en niet te vergeten het standbeeld van Rodin "de bourgeois van Calais. Onderweg, langs de Tunnelsite
onder het Kanaal en ontdekking van de veerbootterminal, een van de juwelen van de belangrijkste haven aan de overkant van het Kanaal in de regio.
Keer terug via de kustweg om de site van de 2 Caps (geclassificeerd als Grand Site de France) en zijn vissersdorpjes zoals Audresselles of Ambleteuse te ontdekken.
Traditionele lunch in een herberg in de Boulonnais.
Vervolg door Boulogne-sur-Mer, een zeer interessante ontdekking achter de schermen van de 1e vissershaven van Frankrijk met Antoine die de nodige toegangsprijzen heeft.
Terugkeer naar de residentie, diner en overnachting.

Dag 3 : Etaples-sur-Mer - Berck-sur-Mer - Le Touquet - Montreuil-sur-Mer - Hardelot
Ontbijt en vertrek naar Etaples-sur-Mer, de kleine haven, de viskraampjes en de beroemde militaire begraafplaats van het Gemenebest. U ontdekt de geschiedenis van de regio tijdens de Eerste Wereldoorlog en de achterste basispositie bezet door Etaples-sur-Mer op
die keer. Ga verder naar de baai van Authie om de beroemde zeehonden van de kust te observeren (op voorwaarde dat je weet waar ze zich verstoppen).
Vervolgens gaat u naar de beroemde badplaats Le Touquet-Paris-Plage: de beroemde rue St-Jean, het Palais de l'Europe, het stadhuis en het belfort, evenals de prachtige villa's in Anglo-Normandische stijl.
Lunch in het restaurant.
In de vroege namiddag passeren we de dorpen van de Canche-vallei richting Montreuil-sur-Mer.
Terugkeer naar de residentie, diner en overnachting.

Dag 4: Meerkeuze
Mogelijkheid om verschillende tours te kiezen (met eigen auto) zoals:
● de veiling in de haven van Boulogne-sur-Mer
● de self-guided tour door Nausicaa
● de ontdekking van Street Art in Boulogne

Keer terug naar België aan het einde van de dag.
Vertrekdatum en prijzen

Vertrek van Vertrek op Prijs dagen / nachten
Geen tariefperiode gevonden...

Map

1090€ / personne
Vertrek op 06-10-2024