Air Belgium: vanaf september naar Zuid-Afrika!

Na maanden van uitdagingen door de coronapandemie heeft het Brabantse bedrijf sinds enkele weken een nieuwe aandeelhouder, de Chinese logistieke groep Hongyuan, en ziet het de komende periode “voorzichtig positief” tegemoet.

Tobias Reich

Air Belgium start vanaf september met vluchten tussen Brussels Airport en Zuid-Afrika, zowel naar Johannesburg als Kaapstad. Een paar dagen geleden had Air Belgium al aangekondigd dat het naar het Nederlandse eiland Bonaire zou vliegen, voor de kust van Venezuela.

Voor de rest blijft het vluchtschema ongewijzigd tijdens het naderende zomerseizoen, met vluchten naar Curaçao en Punta Cana (Dominicaanse Republiek), de Franse Antillen en Mauritius.

Amerika is nog ver weg

In 2021 kondigde Air Belgium aan dat het van plan was om in 2022 vluchten naar vier nieuwe bestemmingen te lanceren, waaronder twee in Noord-Amerika. Deze lanceringen, hoogstwaarschijnlijk naar de Verenigde Staten, zijn uitgesteld tot het zomerseizoen van 2023.

Sinds februari is de sfeer voorzichtig optimistisch, met reservatierecords die elkaar opvolgen. Het bedrijf is dus voorzichtig, maar zet zijn ontwikkeling verder, met meer dan 450 voltijdse jobs, wat er tegen de herfst 500 zouden moeten zijn.

 

.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆