Bike Brussels 2024: krijg gratis toegang tot de niet te missen afspraak voor fietsers!

Julie Docsterd,
08-03-2024
Bike Brussels is terug voor zijn 6de editie bij Tour & Taxis. Noteer alvast de data voor dit toonaangevende evenement voor liefhebbers van fietsen en duurzame mobiliteit: van 22 tot 24 maart bij Tour & Taxis!
Bike Brussels
Robin PHOTOGRAPHY

De 6de editie van Bike Brussels vindt plaats op 22, 23 en 24 maart 2024 bij Tour & Taxis. Het evenement trekt steeds meer de aandacht: de vijfde editie bracht meer dan 12.000 bezoekers op de been!

Bike Brussels focust op het belang van duurzame ontwikkeling en stedelijke mobiliteit. Dit evenement, dat georganiseerd wordt in samenwerking met de Stad Brussel en het Brusselse Gewest, is een katalysator voor de omslag naar een milieuvriendelijkere en vaak veel efficiëntere mobiliteit in een stadsomgeving!

Bike Brussels
Robin PHOTOGRAPHY

Een ruimte voor ontdekking en innovatie

Deelnemers krijgen de kans om een breed assortiment van fietsen te ontdekken en te testen: e-bikes, stadsfietsen, cargo bikes, vouwfietsen, kinderfietsen… en nog veel meer. In het totaal zullen meer dan 120 exposanten er hun nieuwste producten tonen, wat een rijke en gevarieerde belevenis belooft!

Bike Brussels
Robin PHOTOGRAPHY

Activiteiten en sensibilisering

Het ‘Bike for Brussels Village’ biedt dan weer heel wat verschillende activiteiten: animaties, ateliers, tochten, conferenties en nog veel meer. Zin om terug op de pedalen te gaan staan? Bezoek dan de website van het event!

DOWNLOAD HIER JE GRATIS TICKET MET DE CODE BXVW24