De 4 beste spa’s ter wereld

Kevin Stickens,
26-03-2023
Ben je wel te vinden voor wellness? Ben je toe aan wat relaxen en is enkel het beste goed genoeg?
Vacancesweb.be

Dan vallen deze instituten zeker en vast te overwegen. Hier word je in de watten gelegd en dat mag je gerust in de overtreffende trap interpreteren.

GOLDEN DOOR, CALIFORNIE, USA

Deze legendarische spa gaat als sinds 1950 mee, maar heeft nog niets aan relevantie ingeboet. Elisabeth Taylor en Zsa Zsa Gabor waren de eerste sterren die hier kwamen en velen zijn gevolgd. 40 geweldige slaapkamers laten overnachten toe en de persoonlijke aandacht is hier overweldigend. Ook als solo reizende vrouw kun je hier heel wat arrangementen boeken.

Vacancesweb.be

HOTEL PALACIO ESTORIL, KORT BIJ LISSABON, PORTUGAL

Dit sierlijke jaren ‘30 gebouw heeft stijl én zeezicht. Een ondergrondse passage, uitgevoerd in marmer laat je ontsnappen naar het wellness center. Modieuze Portugezen zijn hier in Estoril kind aan huis. De hydromassage is hier een publiekstrekker, maar net zo goed teken je hier in voor een sessie yoga op een surfboard.

Vacancesweb.be

PREIDLHOF, ZUID-TIROL, ITALIE

In dit charmante resort kijk je uit over de wijngaarden, terwijl de staf hier al je wensen vervult. Detoxen en gezonde voeding staan hier centraal. Heel wat klanten komen hier dan ook om af te vallen en fitter te worden.

Vacancesweb.be

FOUR SEASONS THE NAM HAI, HOI AN, VIETNAM

Vietnam associeer je misschien minder met wellness dan Thailand en Indonesië, maar dit resort mag er zeker zijn. Hier spelen ze op het gevoel en het vormt dat ook de ideale bestemming als je met een gebroken hart, een milde depressie of wat existentiële vragen kampt. 8 behandelruimtes, lotusbloemen en heel wat boeddhistische invloeden helpen daarbij.

Vacancesweb.be