De Moulin Rouge neemt afscheid van zijn slangen: vaarwel, glamoureuze reptielen!

Victorie voor dierenbeschermers: slangen verlaten het podium van de Moulin Rouge!

Antonio Sessa

De directie van het beroemde cabaret Moulin Rouge heeft aangekondigd dat het definitief een einde maakt aan de slangenact. De reptielen, vroeger de sterren van het podium, zullen dus op zoek moeten naar een nieuwe uitdaging, want hun gloriedagen op de planken zitten erop.

AFP faalt in haar zoektocht naar verduidelijking: de slangen blijven stil

De directie van de Moulin Rouge weigerde jammer genoeg om details te geven aan de AFP over de redenen van deze annulering. Het lijkt dat ze voorzien heeft om het gebruik van dieren te stoppen tegen 2024.

Volgens de vereniging Paris Animaux Zoopolis (PAZ), profiteerde de Moulin Rouge van de slangen om “zaken te doen op de kap van dieren”. De slangen waren namelijk beschermde soorten, die duidelijk mishandeld werden doordat ze in water gegooid werden, terwijl het geen waterslangen waren.

De Mouling Rouge heeft dan wel beloofd de act stop te zetten, maar er werd geen kalender gecommuniceerd.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆