Dit is ‘s werelds eerste slimme verrekijker…

Julie Docsterd,
19-01-2024
Swarovski Optik introduceert de AX Visio, de eerste slimme verrekijker die hoogwaardige optica combineert met AI-technologie. Ideaal cadeau voor technologie- en wandelliefhebbers of gewoon duur gadget? We zullen het product in detail bespreken!
SWAROVSKI OPTIK
SWAROVSKI OPTIK

Ter gelegenheid van hun 75ste jubileum heeft SWAROVSKI OPTIK een belangrijke innovatie gelanceerd: de AX Visio. Deze verrekijker wordt officieel gepresenteerd op CES in Las Vegas, ‘s werelds grootste evenement voor digitale technologie.

SWAROVSKI OPTIK
SWAROVSKI OPTIK

Kunstmatige intelligentie voor observatie

De AX Visio 10×32 onderscheidt zich door zijn unieke vermogen om meer dan 9.000 soorten vogels en andere wilde dieren te identificeren. Het heeft een ingebouwde camera om foto’s en video’s vast te leggen, die direct kunnen worden gedeeld via de SWAROVSKI OPTIK Outdoor App. De “Share discoveries” functie is een andere innovatie waarmee je anderen kunt begeleiden naar een observatie door middel van markeringen.

SWAROVSKI OPTIK
SWAROVSKI OPTIK

Voortdurende updates

De AX Visio verrekijker is ontworpen met ongeveer 390 componenten en bevat een objectherkenningssysteem en regelmatige updates via de app. SWAROVSKI OPTIK belooft een lange levensduur dankzij de kwaliteit van de analoge componenten en voortdurende verbeteringen van de digitale functies. En dat is waarschijnlijk wel nodig, gezien de aangekondigde prijs, die begint bij 4.600 euro…