Een Russische toeriste is Bali uitgezet omwille van een pikante foto

Louiza Kosykh, een veertigjarige Russische toeriste, is verbannen uit Bali omdat ze… naakt poseerde voor een boom die als heilig beschouwd wordt. Deze foto, die veelvuldig gedeeld werd, zorgde voor een golf van verontwaardiging bij de lokale Hindoeïstische gemeenschap, die het gebrek aan respect voor hun cultuur betreurt.

Louiza Kosykh werd in april 2023 door de immigratiedienst opgepakt, nadat een foto waarop ze naakt te zien was voor een 700 jaar oude heilige banyanboom viraal ging op de sociale media. De lokale hindoegemeenschap, die de boom als heilig beschouwt, was bijzonder geschokt… De Russische toeriste werd Bali uitgezet. Ze beweerde dat de foto een paar jaar geleden was genomen en dat ze niet wist dat de boom als heilig werd beschouwd.

Hard optreden tegen zondige toeristen

Na een reeks incidenten waarbij de overwegend hindoeïstische cultuur van het eiland niet werd gerespecteerd, hebben de autoriteiten van Bali besloten om harder op te treden tegen respectloze toeristen. De Indonesische immigratiedienst heeft de lokale overheid gevraagd om een handleiding op te stellen voor toeristen die het eiland willen bezoeken.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆