Train in het Euro Space Center als een echte astronaut met je gezin of vrienden!

Julie Docsterd,
11-04-2024
Ga voor avontuur in het weekend, op feestdagen en tijdens schoolvakanties in het Euro Space Center: astronautentraining, een maanwandeling, een vrije val en zoveel meer. Een even educatieve als leuke ruimte-ervaring voor het hele gezin! Trek eropuit naar de ruimte: reserveer je plaats en maak je klaar voor het opstijgen!

Het Euro Space Center is een themapark waar je kan dromen over de ruimte, maar ook een leuk en leerrijk avontuur kan beleven met het hele gezin. Het is het enige centrum in Europa waar je kan trainen als astronaut!

Euro Space Center
Euro Space Center

Heb jij de kwaliteiten om astronaut te worden? Kom er met het hele gezin achter in het Euro Space Center.

Vertrek op missie en beleef een spannend ruimteavontuur! De volgende vlucht naar de planeet Mars staat gepland, maar voor het zover is, moet je eerst trainen om op de maan te kunnen lopen.

Herbeleef de ervaringen van de ruimtepioniers door de zwaartekracht te voelen in onze Space Rotor en maak daarna een vrije val met onze Free Fall slide.

We maken van jou een echte ruimteheld!

Er staan meer dan 10 activiteiten op het programma die zorgen voor een totale onderdompeling in het dagelijkse leven van een astronaut. Een uitnodiging voor jong en oud om naar ons lanceerplatform te komen. De lancering is nabij!

Klaar voor het vertrek? Boek nu je tickets op onze website en geniet van €2 korting per ticket.

meer weten