Exclusief aanbod: Golden Lakes Hotel**** uitzonderlijk verblijf in het hart van de Meren van l’Eau d’Heure

Julie Docsterd,
23-05-2023
The Golden Lakes Hotel**** is een nieuw hotel met bijzonder wellnesscentrum in het hart van de Lacs de l'Eau d'Heure, een oase van rust voor een ontspannend weekend of een paar snipperdagen tijdens de week.
Golden Lakes Village

Het golden Lakes Hotel ligt in een unieke natuurlijke omgeving aan de oevers van Lac de la Plate Taille in het domein van Lacs de l’Eau d’Heure en is een viersterrenhotel dat door Best Western Plus werd gecertificeerd. Het bestaat uit 79 luxe kamers, studio’s en appartementen met een buitengewoon panoramisch uitzicht op het meer en de schoonheid van het domein. Een wellnessruimte met sauna, hamam, zwembad en jacuzzi maken het aanbod van het hotel compleet en maken van de Golden Lakes een echt viersterrenhotel. Het Golden Lakes Hotel wil een plek zijn waar welzijn op de eerste plaats staat. Deze groene en natuurlijke omgeving is de geschikte plaats om uw batterijen op te laden tijdens een weekend vol fiets- en wandelplezier.

Dit pakket bevat

• Een ontspannend verblijf aan de Lacs de l’Eau d’Heure – 3 dagen / 2 nachten in het Golden Lakes Hotel****
• 2 overnachtingen voor 2 personen in een tweepersoonskamer met een prachtig uitzicht op het meer
• Continentaal ontbijt in de vorm van een buffet

SUPPLEMENTEN
• Weekend: 20€ / nacht
• Late Check-out: 50€
• Extra nacht (exclusief ontbijt): 95€

j’achète mon voucher

Aanbieding geldig onder voorbehoud van beschikbaarheid tot 30 september 2022, met uitzondering van periode 15/7/22 – 15/8/22, speciale weekends.