Investeren in Dubai met een hoog rendement, nu is het moment!

Julie Docsterd,
10-07-2023
Op 15 en 16 juli begeleiden Belgische experts je bij je vastgoedinvesteringen in Dubai. Een niet te missen kans!
zq lee

Wil je investeren in vastgoed in het buitenland? Belgische professionals in Dubai zijn er om je raad te geven en je te begeleiden bij de te zetten stappen. Ze zijn op 15 en 16 juli in België, en ze organiseren een reeks privé-ontmoetingen in  DOLCE LA HULPE. Mis deze unieke gelegenheid niet en maak gebruik van hun expertise!

DE UITDAGINGEN VAN VASTGOEDINVESTERINGEN: ZO ONDERSCHEIDT DUBAI ZICH

Investeren kan intimiderend lijken, met de wedloop om huurders te vinden, het beheer van huurcontracten, de formaliteiten bij ingebruikname en einde-contract, de periodes van leegstand, onbetaalde huur… Maar Dubai biedt een veilig alternatief dat de moeite is om te overwegen.

Op 15 en 16 juli vertellen twee Belgische experts je over het allerbeste op het vlak van veilig investeren in vastgoed in Dubai. De stad biedt een gevarieerd gamma van investeringsmogelijkheden voor alle voorkeuren en budgetten.

VILLA’S, LUXEAPPARTEMENTEN, LOFTS, STUDIO’S: EEN RUIME KEUZE VANAF € 150.000

Of je nu op zoek bent naar een villa, luxeappartement, loft of studio, Dubai heeft ongetwijfeld iets te bieden voor jou. Met investeringsmogelijkheden vanaf €150.000 zijn er bovendien opties voor elk budget.

EEN GEGARANDEERD RENDEMENT TOT 15%: DAAROM IS DUBAI EEN GOEDE KEUZE OM TE INVESTEREN IN VASTGOED

Naast een veelheid aan investeringsmogelijkheden biedt Dubai een gegarandeerd rendement tot 15%, gebaseerd op concrete statistieken van de afgelopen 10 jaar en constante controle ter plaatse door het Belgische team van ‘The Noble Club’.  Een bijkomende reden dus waarom Dubai een slimme keuze is en blijft voor je vastgoedinvesteringen.

KOM ZELF DE OPPORTUNITEITEN ONTDEKKEN DIE OP JE WACHTEN IN DUBAI.

Afspraak bij hotel DOLCE LA HULPE op zaterdag 15 of zondag 16 juli tussen 10u et 21u. Opgelet, inschrijven is verplicht, er zijn immers maar 60 plaatsen beschikbaar gedurende de 2 dagen.

Ik schrijf me in

CONTACT

THE NOBLE CLUB Real Estate in DUBAI
Your Success-key to financial independence

Alain Caris Reynders & Loussine Gevorkian
Tel/WhatsApp: +971.52.464.70.22
info@thenobleclub.net
www.facebook.com/TheNobleClub