Lacs de l’Eau d’Heure, de ideale bestemming voor een gezinsvakantie dit voorjaar!

Julie Docsterd,
17-04-2023
Ben je op zoek naar een vakantiebestemming kortbij die toch leuk is om er even helemaal tussenuit te zijn? Zoek niet verder! Ontdek de site van de Lacs de l’Eau d’Heure en zijn aanbod van ontspannings- en overnachtingsmogelijkheden, de ideale plek voor een lang weekend met het hele gezin of met vrienden midden in de natuur. Rondom het meer zijn immers heel wat activiteiten te beleven.

Ontsnap naar een unieke plek in belgië

Met zijn 1800 hectare aan water en bos is de site van de ‘Lacs de l’Eau d’Heure’ een echte toeristische trekpleister geworden die bezoekers een compleet aanbod van accommodatie en activiteiten te bieden heeft.

De 70 km aan waterlijn rond de vijf meren is de langste van België en maakt deze plek tot een absoluut uitstekend speelterrein voor natuurliefhebbers.

Marc BOSSIROY - Adobe

Activiteiten voor het hele gezin

Er vallen heel wat sport- en vrijetijdsactiviteiten te beleven voor bezoekers van de meren. Liefhebbers van wandelen en fietsen zullen ten volle kunnen genieten van de pracht van het landschap, terwijl watersportliefhebbers moeite zullen hebben om hun keuze te maken uit de vele beschikbare activiteiten.

Of je nu houdt van duiken, zeilen, jetskiën, kajakken, waterfietsen, waterskiën of varen met een motorboot, de ‘Lacs de l’Eau d’Heure’ bieden allerlei activiteiten op en rond het water.

Geen fan van watersporten? Dan is het ‘Natura Parc’ met zijn bomenparcours misschien iets voor jou, of de Crocodile Rouge en zijn amfibiebus, de SPA Cinq Mondes en zijn wellnesscentrum of de golfbaan. Voor de nieuwsgierigen is een bezoek aan de stuwdam van Plate Taille een aanrader, omwille van zijn 107 meter hoge toren die je een onbelemmerd uitzicht geeft over het hele gebied.

Golden Lakes Lacs de l’Eau d’Heure

Een verblijf in de golden lakes aan de oevers van het water

De Golden Lakes, gelegen aan de oevers van het Plate Taille meer bij de Lacs de l’Eau d’Heure, is een toeristisch domein met een compleet aanbod aan verblijfsmogelijkheden.

Voor een verblijf met het gezien of vrienden huur je één van de luxueuze vakantiehuizen. Deze aan het meer gelegen villa’s zijn volledig uitgerust en bieden plaats aan groepen van 4 tot 12 personen.

Alex Bux - Adobe

MEER WETEN OVER HET VAKANTIEDORP

Als je eerder een romantische uitstap plant, kies dan voor een tweepersoonskamer met een ongelooflijk uitzicht op het meer in het Golden Lakes SPA Hotel. Dit 4-sterren Best Western Plus hotel heeft een geprivilegieerde ligging aan het water. Hier laat je gegarandeerd de dagelijkse sleur achter je!

Adobe

MEER WETEN OVER HET HOTEL

De Golden Lakes, een ideale bestemming voor een verblijf als geliefden, met vrienden of het hele gezin.