Baraque de Fraiture, een bestemming voor sport en natuur als hoogtepunt van de ‘Haute Ardenne’

Julie Docsterd,
13-04-2024
Hoewel de sneeuw zijn reputatie smeedde, heeft de top van de Haute Ardenne nog veel meer te bieden aan groepen, gezinnen en alle soorten sportievelingen. Ontspanning en gezelligheid zijn de sleutelwoorden bij elke activiteit, met daarbovenop voor elke discipline een kwalitatieve omkadering door ervaren instructeurs.
Haute Ardenne
F.Burnotte

Op de weelderig groene pistes van het skigebied neemt Ski Action je mee voor een ritje in zijn mountaincarts, die geschikt zijn voor iedereen vanaf 11 jaar. De liften brengen je terug naar de top van de hellingen. Huurmogelijkheden voor mountainbikes, een downhillparcours in het bos, een BMX-parcours dat op woensdagmiddag geopend is en stages die tijdens de schoolvakanties worden georganiseerd… je vindt het er allemaal.

La Station Baraque de Fraiture
La Station Baraque de Fraiture

Avenature, een door de WANT erkende specialist, biedt dan weer een touwenparcours, ‘accrobranche’, disc golf en ‘archery tag’ met vaste hindernissen, maar ook boogschieten, geweerschieten en bijlwerpen.

Avenature
Avenature

In het Station Baraque de Fraiture vind je ook een lasergame in het bos en een cafetaria voor de nodige pauzes. En niet te vergeten: de bewegwijzerde wandelpaden, oriëntatieloop en cani-cross voor de liefhebbers. En er is altijd voldoende parking ter beschikking.

Toeristische dienst Haute Ardenne