Belgische Kust: 3 verblijven aangepast aan kinderen

Jean-Francois Christiaens,
17-05-2023
De zee is de gedroomde speelplek voor kinderen. Maar wanneer het tijd is voor hen om tot rust te komen, kan je ook rekenen op heel wat overnachtingsmogelijkheden die volledig aangepast zijn aan hun wensen!
Feri Tasos

1. Camping

Kinderen houden van kamperen! Deze manier van reizen is bovendien perfect om ten volle te genieten van de zeelucht. In functie van je voorkeuren kan je aan de Kust heel wat verschillende soorten campings vinden, van een tentencampings tot stacaravans, vlakbij het strand of aan een natuurreservaat, enz.

Ontdek hier alle leuke kampeeradressen aan de Kust.

2. Vakantiedorpen

Kiezen voor een vakantiedorp kan ook een goed alternatief zijn voor gezinnen, als oplossing die het midden houd tussen een camping en een traditionele vakantiewoning. Je kan er genieten van je eigen onafhankelijke huisje, bovenop de voordelen van een uitgebreid beveiligd domein, maar ook leuke voorzieningen, zoals een complex met verwarmde zwembaden en glijbanen bijvoorbeeld.

Ontdek hier de leuke adresjes voor vakantiedorpen aan de Kust.

3. Hotels Of vakantiehuizen

Als je liever op hotel gaat, dan vind je heel wat mogelijkheden voor gezinnen met kinderen. Meer dan twintig hotels aan de Belgische kust kunnen uitpakken met het label ‘familiehotel’. Er is voor elk wat wils, van kleine hotelletjes met slechts enkele kamers tot grote complexen met veel extra faciliteiten. En dat alles vind je zowel op enkele meters van het strand als in rustigere, meer afgelegen zones in het binnenland.

Weet dat er, als alternatief voor hotels, ook heel wat vakantiehuizen te huur zijn aan de Kust. En ook hier zijn de mogelijkheden legio, van luxevilla’s tot kleine, authentieke huisjes en appartementen met zicht op zee.

Vind hier de leuke adresjes van familiehotels aan de Kust of van vakantiehuizen aan de Kust.

Zin om alle aan kinderen aangepaste overnachtingsplekken aan de kust te ontdekken?

kijk dan hier