Deze zeer luxueuze trein maakt een comeback in Azië

Belmond, het bedrijf dat eigenaar is van de legendarische Venice Simplon Orient Express en onlangs werd overgenomen door het Franse LVMH, herintroduceert de Eastern & Oriental Express, herkenbaar aan zijn prachtige donkergroene wagons.

Na een onderbreking als gevolg van de gezondheidscrisis, keert de Eastern & Oriental Express, die door Zuidoost-Azië reist, terug op de rails met twee reizen in Maleisië waarbij cultuur, gastronomie, kunst en architectuur samenkomen. Deze twee nieuwe luxe treinervaringen, Essence of Malaysia en Wild Malaysia gedoopt, combineren unieke excursies, verfijnde gastronomie en traditionele service, dit alles aan boord van een trein met vijftien wagons van ongekende luxe. Deze wagons zijn volledig opnieuw ontworpen en ingericht, inclusief de iconische Observation Car die achteraan de trein staat. Men kan niet anders dan betoverd zijn door de kleurencombinaties en zorgvuldig gekozen details die deze legendarische trein sieren.

De welvarendste reizigers kunnen kiezen voor de Presidentiële cabines, die de lokale cultuur prachtig vieren met gouden tinten en geborduurde ornamenten, evenals het tapijt met daarop een tijgerorchidee die de gehele lengte van de pianobarwagon siert.

Twee routes

Belmond biedt dus twee nieuwe seizoensgebonden reizen aan vanuit Singapore door Maleisië: Essence of Malaysia (november tot februari) en Wild Malaysia (maart tot oktober). De luxetrein vertrekt van het Woodlands station in Singapore en maakt stops aan bestemmingen zoals Penang, Langkawi en, voor het eerst, het Taman Negara National Park, voordat hij terugkeert naar de stadstuin.

De Essence of Malaysia-reis omvat een driedaagse excursie door de wonderen van het westelijke deel van het land. De reis voert van Singapore naar het kleurrijke eiland Penang, via Kuala Lumpur en Langkawi. Na een ontspannen dag aan boord stappen de passagiers uit in Alor Setar en stappen ze aan boord van een luxeboot voor een privécruise naar Langkawi. Voor het eerst in de geschiedenis van de Eastern & Oriental Express biedt de trein passagiers een snorkel- en duikexcursie om het rijke zeeleven van het Pulau Payar Marine Park te verkennen.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆