Dit zijn de beste activiteiten om met je kinderen te doen! Vind het uitstapje dat het hele gezin zal bekoren!

De zonnige dagen zijn er weer, zodat jong en oud weer een frisse neus willen halen! Leuk, wat dat kan ook dichtbij huis! Waals-Brabant heeft vele spannende en leuke activiteiten om met het hele gezin te doen.

MTBW Denis Closon

CULTUUR IN HET MUSEUM

Domaine Bataille de Waterloo_Musée du Mémorial 1815

Veel musea in Waals-Brabant hebben geweldige bezoekhulpmiddelen voor kinderen ontwikkeld, zoals de Fondation Folon en het Musée L. Ze kunnen deelnemen aan de activiteiten op het slagveld van Waterloo, een dierenhuid aantrekken in het MiaBW of plaatsnemen op oude schoolbanken in het Musée Armand Pellegrin. Het zijn allemaal geweldige ervaringen!

ORIGINELE EN NIET TE MISSEN ACTIVITEITEN

Walibi en Aqualibi zijn de grote trekpleisters van Waals-Brabant, maar ken je Aventure Parc, het boomklimpark in Waver? Hier vind je 28 banen in de bomen, geschikt voor alle leeftijden vanaf 4 jaar. Waals-Brabant biedt een groot aantal leuke activiteiten: fluo-minigolf, bubbelvoetbal, escape rooms, trampolines, virtual reality centra,…

ONTSPANNING IN DE BUITENLUCHT

MTBW-Denis Closon
MTBW-Denis Closon

De abdij van Villers-la-Ville, het  Regionaal Domein Solvay, het  Bois des Rêves en het Château d’Hélécine zijn grote speeltuinen om in alle rust stoom af te blazen, ook met honden.

www.destinationbw.be

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆