Exclusieve bezoeken aan het Domein van de Grotten van Han deze zomer: immersieve belevenissen midden in de beschermde natuur!

Julie Docsterd,
17-07-2023
De zomer wordt leuk en inspirerend op het Domein van de Grotten van Han! Exclusieve bezoeken zorgen ervoor dat je oog in oog komt te staan met de wolf, een bad kan nemen in het bos of een mysterieus traject kan volgen langsheen de rivier de Lesse, tot aan de Grotten van Han… Bijzondere en unieke momenten om in contact te komen met de natuur, en dat in kleine groepen en onder begeleiding van een gids.

Het verhaal van de welpen

Een bezoek dat speciaal is afgestemd op kleine avonturiers en hun gezin! Observeer samen met je ouders de wolven, luister naar hun verhalen en kom allerlei fascinerende dingen te weten over dit grote roofdier. 29/07 en 19/08.

meer info

Domaine des Grottes de Han

In het spoor van de grote roofdieren

Afspraak in het dierenpark om 4 van de grote roofdieren van Europa te ontdekken en te bestuderen: bruine beren tussen de heuvels, de veelvraten die in België enkel te zien zijn op het Domein, wolven en hun roedel en lynxen, de grote heersers van de bossen. Op 05/08, 12/08, 26/08.

meer info

Domaine des Grottes de Han

Baden in het bos

Maak kennis met Shinrin-yoku, de oude Japanse traditie die bij ons bekend is als ‘baden in het bos’, tijdens een begeleide wandeling in het bos van het Domein van de Grotten van Han. Een authentiek en verkwikkend samenspel met de bomen en planten, een ervaring in harmonie met de natuur die ontspant, bevrijdt en de geest kalmeert. 09/09

Meer info

Domaine des Grottes de Han

Op zoek naar de verloren rivier

Domaine des Grottes de Han

Van de ‘Gouffre de Belvaux’ (midden in het Dierenpark) tot diep onder de grond volg je het mysterieuze pad van de Lesse en kom je meer te weten over deze rivier met zijn sterke karakter. Ontdek meteen ook haar mooiste kunstwerk: de majestueuze Grot van Han. Op 28/07, 04/08, 11/08, 18/08 en 25/08.

meer info