Geniet van het ‘boat life’ op de Maas

Julie Docsterd,
06-05-2024
Schuilt er diep in jou een kapitein? Neem dan het roer van je eigen plezierboot zonder vaarbewijs en ga op verkenningstocht op de Maas, voor een onvergetelijke reis tussen stadscentra en idyllische landschappen.

Als kapitein aan het roer

Als geboren kapitein krijg je aan boord van één van onze vaarbewijsvrije plezierboten de kans om je dromen waar te maken. Na een initiatie met één van onze ervaren schippers neem je zelf het roer in handen en word je de stuurman aan boord. Aanlegknopen, door sluizen navigeren en aanmeermanoeuvres zullen geen geheimen meer voor je hebben!

Xavier Ethuin

Ver weg van de files

Ga voor een ander soort ‘roadtrip’, een 100% serene en rustgevende variant. Vaar naar hartenlust en op je eigen tempo, geniet van een ontspannende rustpauze aan de schaduwrijke oevers of maak een tussenstop om de omgeving te verkennen. Alle boten zijn uitgerust om je een even comfortabele als bijzondere ervaring te bieden. Een ‘boat book’ aan boord geeft je informatie over de bezienswaardigheden onderweg. Van het kasteel van Freÿr en het fort van Charlemont tot het oude Romeinse kamp: langs de Maas zijn sinds de Oudheid heel wat hoofdstukken van een rijke geschiedenis geschreven.

Xavier Ethuin

meer info

coverfoto: ©Xavier Ethuin