

Vanaf 15u word je hartelijk ontvangen in het hotel en ontdek je je knusse nestje voor de nacht: een ‘Élégance’-kamer, comfortabel en verfijnd. Om 18u word je verwacht in het restaurant van Quartier Latin voor een seizoensmenu in drie gangen, samengesteld om je smaakpapillen te verwennen. Het voorgerecht en het hoofdgerecht worden gedeeld met de andere deelnemers, in een gezellige en gemoedelijke sfeer.
De avond gaat verder in het CRIE van Fourneau Saint-Michel, waar een gepassioneerde en in hertachtigen gespecialiseerd gids je meeneemt in de fascinerende wereld van het hert. Daarna volgt het hoogtepunt: je gaat luisteren naar het geburl in volle natuur. De groep is bewust beperkt tot 16 personen, om het evenwicht en de intimiteit van dit wilde ritueel te bewaren.
Terug in het hotel staat het dessert voor je klaar, om de avond op een zachte manier af te sluiten voor je naar je kamer terugkeert. De volgende ochtend wordt er tot 10u30 een uitgebreid ontbijt geserveerd. En als je zin hebt, opent de spa van het hotel zijn deuren voor een ontspannende behandeling (optioneel, met toeslag).