Na 10 jaar is Cyprus Airways terug op Brussels Airport !

Julie Docsterd,
14-02-2024
Na een onderbreking van tien jaar heeft Cyprus Airways zijn grote comeback gemaakt op Brussels Airport. Dat betekent het begin van een nieuwe rechtstreekse verbinding tussen België en de Cypriotische stad Larnaca.
Larnaca

Deze heropstart werd spectaculair gevierd met een eresaluut van de brandweerlieden op het tarmac van Zaventem, een traditie die voorbehouden is voor belangrijke gebeurtenissen in de luchtvaart!

Nieuwe verbinding tussen Cyprus en België

Cyprus Airways zal nu twee keer per week, op maandag en donderdag, vluchten aanbieden, die Larnaca rechtstreeks met Brussels Airport verbinden. De maatschappij heeft aangekondigd dat ze van plan is om tegen de zomer een derde frequentie per week toe te voegen. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A220, een comfortabel en relatief zuinig vliegtuig.

Larnaca

Larnaca: niet te missen!

Larnaca, een kuststad in het zuidoosten van Cyprus, staat bekend om zijn schilderachtige kustlijn, gouden stranden en de promenade van Finikoudes. Met een harmonieuze mix van oude geschiedenis en moderniteit, mag je een bezoek aan de archeologische site van het oude Kition en de kerk van Sint Lazarus niet missen.