Olympische Spelen: Eurostar start met de ticketverkoop

De spoorweggigant Eurostar heeft de verkoopstart aangekondigd van de tickets voor de Olympische en paralympische Spelen in Parijs komende zomer. Hoeveel kosten ze?

paris
Anthony Delanoix

Om het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken, biedt Eurostar tickets aan vanaf € 49 voor een enkele reis vanuit Brussel, en vanaf € 50 vanuit Luik en Antwerpen. Eurostar heeft ook zijn dienstregeling aangepast om het voor sportfanaten gemakkelijker te maken om te reizen. Er rijden extra treinen ‘s ochtends vroeg (vanaf 6 uur) en ‘s avonds laat (tot 23.45 uur).

Voor de volledigheid: Eurostar handelt als ‘Train Travel Partner‘ voor Team Belgium en Paralympic Team Belgium. De Eurostar brengt de Belgische atleten naar de Spelen.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆