Ongewoon: Lufthansa gaat… tweepersoonsbedden installeren in haar vliegtuigen! Het tarief is hallucinant!

Julie Docsterd,
12-03-2023
Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa zal in 2024 een nieuw luxeproduct aanbieden op langeafstandsvluchten: een volledig geprivatiseerde suite voor twee personen met de mogelijkheid om... een tweepersoonsbed uit te klappen!

Lufthansa heeft Allegris, haar nieuwe product op langeafstandsvluchten voorgesteld. In dat aanbod zit ‘Suite Plus’, een suite voor twee personen met een deur die gesloten kan worden, een grote tafel en twee grote stoelen die omgevormd kunnen worden tot een bed. Passagiers hebben ook de mogelijkheid om een luxe diner te bestellen als ze dat wensen. Volgens dagblad Bild zal een heen-en-terugticket meer dan 10.000 euro kosten.

First Class Suite Plus biedt een gevoel van privacy en exclusiviteit, zoals een hotelkamer, maar op 11.000 meter hoogte”, zegt CEO van de maatschappij Jens Ritter. Het aanbod zal vanaf 2024 beschikbaar zijn in de nieuwe Airbus A350 voor lange afstanden dat die Lufthansa zal ontvangen. De maatschappij voorziet eveneens enkele transformaties van andere vliegcategorieën. In business class zullen ook suites beschikbaar zijn met glijdende deuren. In premium economy zal het mogelijk zijn om te genieten van meer beenruimte.