Ontdek deze zomer het Domein van de Grotten van Han in sprookjesachtige licht!

Julie Docsterd,
06-07-2023
Het Domein gaat een stralende zomer tegemoet! Tijdens exclusieve bezoeken aan het Dierenpark ontdek je de prachtige natuur bij zonsopgang of onder de sterren. Een prachtige licht- en geluidshow in de Grot van Han zal alle bezoekers betoveren.

EEN EXCLUSIEF BEZOEK AAN HET DIERENPARK BIJ MAANLICHT OF BIJ DE EERSTE DAGERAAD… MAGISCH!

In het maanlicht: de wolven zingen, de bladeren ritselen… Volg je gids tijdens een nachtelijke tocht door het hart van het bos en op de hoogten van het Park. Ssst! Luister naar de geluiden van de nacht, voel de zachte en mysterieuze sfeer, observeer de natuur en haar bewoners onder de sterren, bij maanlicht. Op 29/07 om 21u.

Domaine des Grottes de Han

Plus d’infos

Het park helemaal voor jou alleen: Ontdek het Dierenpark bij de eerste zonnestralen. Onder leiding van een ranger volg je boswandelpaden, langs de grote vlaktes. Observeer de dieren in hun intieme leefomgeving en beleef intens dit harmonieuze moment met de natuur! Op woensdag en zondag in juli en augustus, om 7.30 uur.

Plus d’infos

Domaine des Grottes de Han

DE GROT VERLICHT DOOR DE SPECTACULAIRE LICHT- EN GELUIDSHOW ORIGIN

Reis door de schitterende wereld van de Grot van Han, een juweeltje waarvan de schoonheid wordt versterkt door de led-verlichting en de prachtige licht- en geluidshow Origin. Op 110 meter onder de grond neemt deze show je mee in een wervelwind van magie en poëzie die je niet snel zult vergeten.

Plus d’infos

Domaine des Grottes de Han