Ontdek in Dinant twee XXL-gîtes met alle comfort!

Julie Docsterd,
25-03-2024
Met de ‘Gîte de la Tour’ en ‘Village du Caillou’-gîtes, met een capaciteit van respectievelijk 33 en 50 personen, positioneert Dinant Evasion zich als de uitgelezen bestemming voor groepen en grote families. De twee verblijven zijn ontwikkeld met het oog op comfort en plezier, en zullen je memorabele herinneringen bezorgen.
DINANT EVASION
© Dinant Evasion – Xavier Ethuin

Op een privédomein van 4 hectaren

De twee gîtes liggen verscholen in een oase van groen en bieden uitgestrekte groene ruimtes omgeven door bosgebieden. Een idyllische omgeving, ideaal voor een ontspannende vakantie, maar toch op amper een paar minuten van de stad en alle voorzieningen.

DINANT EVASION
© Dinant Evasion – Xavier Ethuin

kwaliteit hand in hand met kwantiteit

Met een uitgekiende mix van gemeenschappelijke ruimtes en rustige zones zijn deze gîtes opgebouw rond prachtige, volledig uitgeruste keukens die uitgeven op grote eetkamers. Lounges, speelruimtes en grote terrassen met sauna’s en jacuzzi’s maken het geheel compleet. ‘Village du Caillou’ beschikt ook over een cinemazaal en een minidiscotheek.

DINANT EVASION
© Dinant Evasion – Xavier Ethuin

Vlakbij de infrastructuur van DINANT EVASION

Kajakken op de Lesse, het park van Dinant Aventure, cruisetochten op de Maas, verhuur van boten waarvoor je geen vaarbewijs nodig hebt, verhuur van mountainbikes, enz… Er zijn meer dan 30 activiteiten mogelijk in de directe omgeving van de gîtes, allemaal tegen speciale tarieven tijdens je verblijf!

découvrir l’hébergement

DINANT EVASION
© Dinant Evasion – Xavier Ethuin

Nos locations de vacances relatives à cet article

Deel 17de eeuwse boederij, 6 ha, zwembad

Dinant

Gite

Kamers

18 Personen

230.00 m2

€1550 / week

min nachten