Profiteer van het einde van de winter om een weekend te boeken in de River Lodge!

Een wintervakantie in het hart van de Belgische Ardennen is een must. Zeker als je wil verblijven in de River Lodge, in het mooie dorpje Maredret.

River Lodge
River Lodge

Het hotel bevindt zich in een voormalige 18e-eeuwse molen en biedt 10 suites met originele thema’s: elk verblijf is een onderdompeling in een andere wereld. Voor ons was de « Cabane du Trappeur » gereserveerd, met hout alom aanwezig: voor de meubels, de balken, de muren en de decoratie. De bordeauxrode en donkerbruine tinten in deze kamer verwarmden ons evenveel als de zachte plaids. Het Hoge Noorden op deze manier beleven, als geliefden, is magisch.

River Lodge
River Lodge

We hadden het Romantic Pack geboekt: een fles champagne stond klaar en rozenblaadjes bedekten ons kingsize bed. Het leukste aan River Lodge vond ik dat je hier kunt komen om alles in een intieme bubbel te beleven. Ik heb werkelijk van alles genoten: een aperitiefplankje tête à tête eten rond de rustieke tafel; samen ontspannen in bad; ontbijten onder het dekbed, dat voor onze deur werd achtergelaten. Het concept was perfect en alles was ontworpen om je te behagen.

River Lodge
River Lodge

Met blozende wangen van plezier en warmte gingen we daarna op pad om Maredret en zijn gebouwen van blauwe steen te ontdekken. Het dorp is een doolhof van smalle straatjes en we dwaalden er rond, behaaglijk warm in onze anoraks. We gingen tot aan het benedictijnenklooster van het dorp: het stille landschap en het silhouet van de abdij achter de stenen portiek nodigden uit tot dagdromen. Het moet gezegd worden dat de River Lodge goed gelegen is: voor wie van wandelen houdt, is er keuze te over. Er is zelfs een RAVeL vlakbij het hotel: ideaal om de Condroz-regio te ontdekken zonder onderweg te verdwalen. Een rivier omringt het hotel en maakt het plaatje compleet. De winter had alles bestrooid met zilveren glitters en het schouwspel was sprankelend.

Ja, inderdaad: de River Lodge ligt op een prachtige locatie. We hadden geen zin om te ver van onze « Cabane du Trappeur » af te dwalen en we konden zonder problemen in de omgeving rondkuieren. Een moment van totale ontspanning in een hotel dat een bezoek meer dan waard is.

meer info

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆