Transavia breidt zijn aanbod vanop Brussels Airport uit

cms,
30-09-2023
Luchtvaartmaatschappij Transavia, een dochteronderneming van de groep Air France-KLM, versterkt zijn aanwezigheid op Brussels Airport met drie nieuwe bestemmingen!
reisetopia

Transavia kondigt drie extra bestemmingen aan met vertrek vanop Brussels Airport tijdens het volgende zomerseizoen:

  • Bari, in Italië
  • Marrakesh, in Marokko
  • Thessaloniki, in Griekenland

Deze nieuwe bestemmingen zijn een aanvulling op de negen steden die nu al worden aangedaan. Dat brengt het totaal op twaalf zomerbestemmingen, tegenover slechts vier tijdens de eerste zomer van Transavia op Brussels Airport in 2022.

Als antwoord op de stijgende vraag

Sinds Transavia zich vestigde op Brussels Airport, heeft het de vraag naar zomer- en winterbestemmingen sterk zien toenemen. Deze groei is vooral te danken aan klanten uit het zuiden van Nederland. Met een bezettingsgraad van meer dan 90% heeft de luchtvaartmaatschappij volgens Transavia-directeur Marcel de Nooijer besloten om de frequentie van de vluchten naar bepaalde bestaande bestemmingen te verhogen.

Engagement op lange termijn op Brussels Airport

De beslissing om een derde vliegtuig te stationeren op Brussels Airport toont aan dat Transavia zich engageert ten opzichte van de luchthaven. De luchtvaartmaatschappij streeft naar een blijvende aanwezigheid in Zaventem en is van plan om de komende jaren verder uit te breiden.

Uitbreiding naast Brussel

Naast extra bestemmingen vanop Brussels Airport is Transavia ook van plan om vanaf eind februari 2024 de Noorse hoofdstad Oslo te bedienen vanuit Eindhoven, net over de grens in Nederland.