Val d’Arimont : een verblijf om te ontsnappen midden in de natuur, aan de voet van de Hoge Venen

Julie Docsterd,
15-05-2023
Val d’Arimont is een Hotel-Resort*** gelegen in het hart van de Ardennen, aan de voet van de Hoge Venen en vlakbij Malmedy. Omgeven door natuur is het de uitgelezen plek om even aan het drukke dagelijkse leven te ontsnappen als koppel, met uw familie of vrienden.
Val d'Arimont

Houdt u van de rust en stilte van de natuur? Kom dan ontspannen op een weekend, een midweek, een week of langer in één van onze 36 cottages of onze villa en ontdek ons prachtig domein. Onze cottages zijn geschikt voor 2 tot 12 personen en zijn volledig uitgerust om uw comfort te garanderen. 8 hotelkamers en een loft zijn ook beschikbaar voor kortere verblijven.

Ontspan in de wellness met binnenzwembad, hammam en jacuzzi. Geniet van de sportfaciliteiten zoals minigolf, petanque, tafeltennis, speeltuin, tennis, basketbal, bewegwijzerde wandelingen en de toegang tot de RAVeL, die het vakantiepark doorkruist. Buitenzwembad open in de zomer.

Het Brasserie-restaurant biedt gerechten op basis van lokale producten en elke maand een nieuw menu. In de winter bij de open haard of in de zomer op het zonnige terras, zult u een aangename tijd hebben. De openingstijden zijn te vinden op onze website en reserveren wordt sterk aanbevolen.

meer weten