Ga met het hele gezin uit de bol voor wetenschappen: zomervakantie bij SPARKOH!

Julie Docsterd,
07-04-2024
Uit de bol gaan met het hele gezin terwijl je ook spelenderwijs wetenschappen ontdekt: dat is jouw missie voor deze zomer! Op naar SPARKOH! voor een onvergetelijke dag met je kroost. Open van 6 juli tot 25 augustus, van 10 tot 18 uur.
Sparkoh
Melissa Rosca

In dit ‘science center’ in Henegouwen, op enkele kilometers van Bergen, wordt wetenschap kinderspel! Ontdek het aan de hand van immersieve en interactieve expo’s, een indoor acrobatisch parcours, spannende activiteiten, ludieke buitenruimtes en een grote outdoor speeltuin.

Sparkoh
Melissa Rosca

De nieuwigheden:

> Een zomer onder de sterrenhemel

De hele zomer lang neemt SPARKOH! jong en oud mee op ontdekkingsreis naar het kloppende hart van de kosmos. Met sterren in de ogen kan je als bezoeker de sterren, planeten en andere hemellichamen ontdekken dankzij een origineel programma met activiteiten rond wetenschap, astronomie en plezier: tijdelijke tentoonstelling, een VR-experience en een ‘fun & physics’ experience!

Deze impressie rond het thema krijg je in de aanloop naar de officiële opening van de ‘Cosmos’ expo in de herfst van 2024.

Sparkoh
geofff.be

> Ook de jongste ontdekkingsreizigers zijn welkom

Wil je ook de allerkleinsten wetenschappen laten beleven? SPARKOH! beschikt over een gelijkvloers van meer dan 650m² met wetenschappelijke avonturen, voorbehouden aan kinderen van 3 tot 6 jaar.

Sparkoh
Arthurs H

SPARKOH!, wetenschappelijk bewezen emoties!