De 'Grand Tour' van Wallonië

De 'Grand Tour' van Wallonië : De zomerse escapades van Florence

Hoe beschrijven we u het best deze eerder ongewone zomer? Gezien de onzekerheden verbonden aan Covid afgelopen zomer, beslisten we om in België te blijven en kriskras door Wallonië te trekken. Op het einde van de rit is het een soort 'Grand Tour' van Wallonië die we voor u samenstelden.

Momenten met grote en kleine ontdekkingen. Maar wat zeker is: voortaan denk ik twee keer na voor ik het vliegtuig neem voor een verre reis, nu ik zoveel pareltjes ontdekt heb in België!

12

Wat dacht je van bomen knuffelen in Saint-Hubert?

Daar gaan we, onze tweede uitstap in België: deze keer trekken we met twee bevriende koppels richting het bos van Saint-Hubert om enkele dagen te herbronnen.

Lees meer

Verrassend weekend rond Huy en Aywaille

Onze meest recente uitstap? Huy en Aywaille. Twee dagen waarop we ons als geliefden konden verliezen in de provincie Luik.

Lees meer

Ontdek rond Dinant producenten die het beste van zichzelf geven

Wanneer je aan Dinant denkt, zie je de citadel, de Maas, het land van de saxofoon, de Dinantse koek… en zoveel meer. De stad heeft alles om te verleiden: een klein juweel ingeplant tussen steile rotsen en de oevers van de rivier.

Lees meer

Op naar de Ardennen en Nisramont voor een meer dan verfrissend verblijf.

Nisramont, kent u het? Nog een wonderlijke uitstap die we voor u uit de doeken doen: we brachten er een kleine week door, ver weg van de grote drukte. De koffers moeten nog uitgepakt worden… zo doen we alsof de vakantie er nog niet helemaal op zit.

Lees meer

Lekkernijen bij de lokale producenten van het Land van Herve

Dit keer trokken we op verkenning naar het Land van Herve, in de hoogvlakte nabij Luik. Uiteraard met een brede glimlach op ons gezicht en … met het water in de mond!

Lees meer