De wereld ligt aan je voeten in Spanje

De wereld ligt aan je voeten in Spanje : ook voor personen met een beperkte mobiliteit

02/09/2021

Op reis gaan: iedereen doet het graag. Niet iedereen vindt nochtans even gemakkelijk de weg naar het buitenland

Personen met een beperking moeten steeds op zoek naar een toegankelijke reisbestemming die voldoet aan hun specifieke noden. Maar een rolstoel, de nood aan een blindengeleidehond of een gips en een kruk mogen je niet beperken tijdens één van de meest verrijkende bezigheden die er bestaat: de wereld ontdekken.

Dus zoek niet verder! Want Spanje is een 100% toegankelijke bestemming. Bijna alle infrastructuur en verschillende facetten van de toeristische sector voldoen aan de toegankelijkheidsvoorwaarden. Van een aangepaste tram die je langs alle grote monumenten walst tot een heerlijk restaurant waar je enige zorg bestaat uit hoeveel tapas je juist kan verorberen: Spanje biedt een waaier van mogelijkheden.

13

Genieten van cultuur in al z’n facetten in de grootsteden Barcelona en Madrid

Reizen betekent natuurlijk zoveel meer dan alleen van punt A naar punt B geraken. Het is de beleving van cultuur in al z’n facetten die onvergetelijke ervaringen opleveren.

Lees meer

Aaangepaste routes en services doorheen heel Spanje

Niet enkel de grootsteden Madrid en Barcelona hebben een uitgebreid systeem ontwikkeld om hun stad en bezienswaardigheden maximaal toegankelijk te maken voor personen met een beperking, ook in de rest van Spanje is dat het geval.

Lees meer