3 gezellige chalets in de Ardennen voor een aangenaam weekend!

Alicia Kempeneers,
16-02-2023
De Belgische Ardennen zijn ongetwijfeld de perfecte regio voor een ontspannend weekend. Of je nu op zoek bent naar mooie wandelingen of gewoon naar welverdiende rust ver weg van de stedelijke drukte, de Ardennen bieden je alles wat je zoekt! En om echt te genieten van je verblijf in het hart van de natuur, is er niets beters dan een rustieke chalet!

Comfortabele chalet in het bos nabij Durbuy

Ontdek deze aangename chalet in het hart van het bos op enkele kilometers van de pittoreske stad Durbuy. Deze mooie chalet met 2 kamers heeft al de noodzakelijke pluspunten voor een ontspannen verblijf. Ontbijt met eekhoorntjes voor je aan een wandeling in het mooie Durbuy start! Eindig de dag in schoonheid met een zenmoment aan het binnenzwembad van het vakantiepark of door langs te gaan in het solarium.

Meer weten

Rustieke chalet in Barvaux-sur-Ourthe

Niet ver van Durbuy vind je deze charmante kleine chalet in rustieke stijl die je gegarandeerd het gevoel geeft van het kleine huis op de prairie. Dit mooie hutje, volledig uit hout, bestaat uit twee kamer en een badkamer, maar ook een gezellige gemeenschappelijke ruimte uit hout. Geniet van deze uitvalsbasis om de schoonheden van de regio te ontdekken!

Meer weten

Uitzonderlijke chalet in Couvin

Zin in een formule zonder compromis in het hart van de natuur voor je uitstap met vrienden of je gezin? Dan is deze chalet voor jou! Geniet van het verwarmd en overdekt privézwembad in de zomer en in de winter voor je een aperitief neemt bij de haard in de woonkamer! Je kinderen zullen hier ook genieten. Ze hebben de mogelijkheid te genieten van de schommel en al de mogelijkheden die het beboste terrein in alle veiligheid biedt.

Meer weten

Bij basilicum in Oizy - Ardennen

Belgische Ardennen

Gite

Kamers

14 Personen

192.00 m2

€ / week

min nachten

Huis te huur in Chanly

Belgische Ardennen

Huis/Villa

Kamers

14 Personen

250.00 m2

€ / week

min nachten