4 geweldige plekjes wereldwijd om oudjaar te vieren

Kevin Stickens,
02-09-2021
Wil je Nieuwjaar vieren in het buitenland en heb je geen trek Times Square, dan zijn er best nog wel wat leuke alternatieven.
Vacancesweb.be

Wij geven je 4 minder voor de hand liggende bestemmingen mee, waar je ook een stevig feestje kan bouwen.

Boracay Island – Filipijnen

Opkleden is hier niet nodig, je viert immers oudjaar op het strand. De beach bars langs het parelwitte strand zorgen voor de nodige sfeer, drank en feeststemming. Oudjaar op je teenslippers vieren, het blijft bijzonder.

Vacancesweb.be

Bratislava – Slovakije

Concertjes en fijne feestjes, in de nacht van oud op nieuw pik je het allemaal mee in de hoofdstraat van Bratislava of op en rond Hviezdoslavovo Square. De bars en restaurants worden overspoelt door tienduizenden mensen, maar ga gerust op in de massa. Kort na middernacht worden de houten rehtacka’s bovengehaald, houten toestelletjes die de slechte vibes van het voorbije jaar moeten wegjagen.

Vacancesweb.be

Rio de Janeiro – Brazilië

Feesten? In Rio de Janeiro hoort het er simpelweg bij. Op Copacabana Beach moet je zijn om een fors feestje te bouwen. Ga volledig in het wit, dat schijnt geluk te brengen in het nieuwe jaar. Klokslag middernacht worden er bloemen in de oceaan gesmeten om de zeegodin Yemanja te eren. Zorg dat je dat momentje nog bewust meepikt!

Vacancesweb.be

Berlijn – Duitsland

Misschien heb je het feestje in de buurt van de Brandenburger Tor al op tv gezien, maar weet dat er ook nog enkele stevige afterparty’s doorgaan. Of bekijk met grote ogen op nieuwjaarsdag de pannekoekenrace. De fitte feestvierders kunnen zelfs op 1 januari aan een loopwedstrijd meedoen. Veel succes!

Vacancesweb.be