5 appartementen aan de Belgische kust voor minder dan € 500 per week

Alicia Kempeneers,
01-03-2023
Zin om er even tussenuit te zijn tijdens de herfstvakantie? Dan ben je niet alleen! De Belgische Kust biedt daarbij heel wat charme, ongeacht het seizoen! En het goede nieuws is dat er heel wat appartementen aan de kust te vinden zijn voor minder dan € 500 per week!

Appartement in Knokke – €470/week

Geniet van het uitzicht vanuit dit prachtige appartement met twee slaapkamers, op een steenworp afstand van de zeedijk! Na een dag aan het strand zal je met een gerust gemoed terugkeren naar deze prachtige, verfijnd ingerichte en bemeubelde ‘pied à terre’.

Meer weten

Appartement in Sint-Idesbald – €312/week

Mooi, lichtrijk appartement op de vierde verdieping van een gebouw aan de zeedijk. Vlakbij alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en een wasserette. Geniet van optimaal comfort voor een lage prijs! Bovendien kan je ook gebruikmaken van een afgesloten parking op 50m van het gebouw!

Meer weten

Appartement in Knokke-Heist – €330/week

Als je een appartement zoekt dat je hele reisgezelschap kan herbergen voor een paar dagen aan zee, zoek dan niet verder! Dit prachtige appartement met zijn ‘on point’ inrichting garandeert je een rustgevende en stijlvolle vakantie op een steenworp afstand van de dijk. Je kan ook genieten van het prachtige uitzicht vanaf het balkon van de residentie, dat je ‘s morgens gegarandeerd een jodiumbad oplevert!

Meer weten

Appartement in De Panne – €455/week

Ben je op zoek naar rust en het geluid van de golven? Dan is dit appartement in De Panne  echt iets voor jou! Word ‘s morgens wakker met een prachtig uitzicht op het strand en de duinen. Een volledig andere omgeving zonder al te ver te hoeven gaan! Geniet van een volledig uitgeruste keuken en een slaapkamer met een stapelbed waar je kinderen of kleinkinderen zich helemaal thuis voelen!

Meer weten

Penthouse in De Panne – €350/week

Ontdek deze prachtige penthouse met 2 zonovergoten terrassen op een steenworp van de zee! In dit moderne appartement kan je optimaal genieten van je vakantie in een prachtige omgeving. Door te kiezen voor deze plek, kan je ook genieten van een garage vlakbij. Deze penthouse is perfect voor je gezinsuitstapjes en biedt plaats aan maximaal 5 personen.

Meer weten