5-sterrenvakantie aan de Atlantische Oceaan: welkom in Camping La Côte d’Argent

Camping La Côte d'Argent is een heuvelachtig complex van 20 hectare. Hier breng je een aangename en ontspannende vakantie door midden in een dennenbos, op 300 meter van een enorm strand aan de Atlantische Oceaan.

Als je van de natuur en haar prachtige landschappen houdt, kan je een bezoek brengen aan het meer van Hourtin: het grootste natuurlijke meer van Frankrijk, zijn stranden en baaien. Dit pittoreske stukje natuur ligt op amper vier kilometer van de camping. Voor uw verblijf bieden wij een breed scala aan huisjes of staanplaatsen.

Kom Camping La Côte d’Argent zelf ontdekken en breng uw vakantie door in een ideaal klimaat en een bijzondere omgeving!

Plezier voor jong en oud

Onder de recreatiemogelijkheden en activiteiten die je vindt op onze camping in Hourtin, vind je onder andere ons NIEUWE, IMMENSE waterpark om mateloos van te genieten! Ons NIEUWE waterpark van 9.000 m² is omgeven door een weelderige beplanting. Perfect om je in vakantiestemming te brengen.

cms ©

Bovendien beschikt het over een groot aantal voorzieningen voor water- en zwemplezier, waaronder de Aqua’Pirates van 1.000 m², 2 grote zwembaden, een rivier met stroming, lagune en onderwaterstrand, een kinderlagune met speeltuigen, glijbanen, een bubbelbad en een indrukwekkende overdekte koepel met 20 m lange zwembaan, peuterbad, kinderspelen en een XXL jacuzzi. De zwemfanaten zullen dan weer in de wolken zijn met onze zwembaden: één voor volwassenen met een ontspannings- en sportgedeelte en één voor kinderen met speciale speelzones. Met zoveel mogelijkheden kan je volledige gezin zich amuseren en ontspannen op onze camping in de Gironde met zwembaden en waterpark. Ideaal voor een geslaagde gezinsvakantie in de regio Nouvelle-Aquitaine!

In juli en augustus bieden we een ruim aanbod aan gratis sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud aan. Kinderen van 6 tot 11 jaar zijn van harte welkom in onze Miniclub. Tieners sluiten nieuwe vriendschappen en kunnen deelnemen aan de meest uitdagende activiteiten in de Tienerclub.

Tijdens de zomermaanden worden tal van sportieve evenementen georganiseerd op het domein. Word een kei in boogschieten, daag je vrienden uit voor een potje petanque of leef je uit in de fitness.

Iedere avond wordt een gloednieuw programma uitgewerkt waarbij entertainende shows, concerten, thema-avonden of karaoke de revue passeren.

bernardchoquet@vudela.com

Voorzien van alle comfort

Op het domein worden alle faciliteiten voorzien om je aangenaam en comfortabel verblijf te bezorgen. In de kruidenierswinkel en bakkerij, vind je alle benodigdheden om een heerlijk feestmaal op tafel te toveren of je familie te verrassen met een lekkere BBQ (gasbarbecue te huur).

Wie liever zijn voetjes onder tafel schuift zonder zelf te hoeven koken, kan terecht in het gezellige restaurant voor onder meer een heerlijke pizza. Het restaurant bereidt eveneens verse afhaalmaaltijden.

Sluit je dag af met een heerlijk drankje in de gezellige bar, waar muzikanten ‘s avonds het beste van zichzelf geven.

Meer info vind je via deze links:

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆