5 wonderlijke kerstactiviteiten in Londen

Kevin Stickens,
02-09-2021
Vacancesweb.be

Parijs is magisch, maar Londen moet daar zeker niet voor onderdoen in de kerstperiode. Fonkelende lichtjes, volgepakte straten en een fijne sfeer. Plan jij nog een tripje naar Londen voor het einde van het jaar, pik dan zeker deze activiteiten mee.

Schaatsen op hoogte

Houd je van schaatsen en nog meer als het op een toffe locatie kan? In Londen kun je nu schaatsen op het dak van een parking. Rep je naar Pennington Street en schaats bovenop een parkeergarage. Een bijzondere locatie waar ook de nodige versnaperingen voorzien zijn. De Skylight Rooftop is waar je moet zijn!

Vacancesweb.be

Duik het winterse bos in

Lapland ligt in Londen! In Liverpool Street drentel je tussen de sparren en houten chalets, terwijl er elke dag wel evenementen doorgaan. Een quiz, een workshop en ga zo maar door. Zelfs de kerstman komt op bezoek. Veel puurder proef je de kerstsfeer nergens.

Vacancesweb.be

Pik een voorstelling van A Christmas Carol mee

Ben je wild van theater? Rep je naar The Old Vic en reserveer je zitje voor A Christmas Carol. Kijk je ogen uit en ga helemaal op in het verhaal. Wees er snel bij, want deze voorstellingen zijn razendsnel uitverkocht.

Vacancesweb.be

Afternoon tea in de Ritz

Een theetje nuttigen in The Ritz is sowieso een belevenis en al helemaal tijdens de kerstperiode. Het binnenplein baadt in de kerstsfeer en de decoratie leent zich uitstekend voor een decadente namiddag. Neem je kinderen mee, ze krijgen een teddybeer cadeau!

Vacancesweb.be

Struin over de kerstmarkten

De Bloomberg Arcade Winter Market is een aanrader of misschien ben je wel meer te vinden voor de London’s Zero Waste Christmas Market in de Old Truman Brewery, waar meer dan 45 onafhankelijke handelaars plasticvrije spulletjes verkopen. Kerstmarkten zat in Londen!

Vacancesweb.be