Bellewaerde Park: nieuwe attracties voor volgend seizoen!

Julie Docsterd,
19-03-2023
Attractiepark Bellewaerde Park, gelegen in Ieper, investeert 17 miljoen euro voor een reeks nieuwe ontwikkelingen. Het park wil twee nieuwe attracties bouwen, dierenverblijven vernieuwen en het selfservice restaurant moderniseren. De werken zouden tegen 1 april afgerond moeten zijn.
cms ©

Twee nieuwe attracties

De zone “India” in het park zal de nieuwe attractie “Hampi” krijgen. Die bestaat uit verschillende armen die in de lucht zweven. De attractie zal tegenover het verblijf van de luipaarden staan.

Een nieuwe speelruimte

“Hampi Playgroud”, een nieuwe speelruimte, zal eveneens in de buurt van die attractie worden klaargemaakt. Kinderen zullen er kunnen klimmen op een Indische tempel van 400 m² groot. Een andere familieattractie, bestaande uit wervelende wagonnetjes, zal gebouwd worden in de zone “Canada”.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Bellewaerde Park (@bellewaerde)

Renovatie van dierenverblijven

De verblijven van de leeuwen, Siberische tijgers, Rothschildgiraffen en grévyzebra’s worden volledig vernieuwd. De omheining wordt vervangen door natuurlijke barrières zoals waterlopen. Er worden hoge loopbruggen gebouwd zodat bezoekers een beter zicht hebben op de dieren.

Zelfbedieningsrestaurant

In KidsPark zullen bezoekers terechtkunnen in het nieuwe zelfbedieningsrestaurant. Restaurant “The King’s Table” zal volledig vernieuwd worden in een middeleeuws thema. Vanaf 1 april zullen er ongeveer 800 personen verwelkomd kunnen worden.