Brussels Airport lanceert een goedkope ‘fast lane’ jaarpas

Nu de zomer eraan komt, waarbij het waarschijnlijk druk en eerder chaotisch wordt voor de luchtvaartsector, wil Brussels Airport het leven van passagiers makkelijker maken door een onbeperkte ‘fast lane’ jaarpas te introduceren.

chuttersnap

Je kan dit nieuwe product nu al pre-orderen en de luchthaven biedt daarbij een grote korting aan wie zich nu aanmeldt. Normaal bedraagt het basistarief € 12,5 om eenmalig gebruik te maken van de ‘fast lane’ op de luchthaven, maar voor een heel jaar onbeperkt gebruik betaal je € 169 per jaar.

De ‘fast lane’?

Ter herinnering: dankzij de fast lane kunnen passagiers sneller door de veiligheidscontrole geraken, wat volgens de luchthaven vooral ‘s ochtends handig is, wanneer er meer mensen zijn. De QR-code van de fast lane kan alleen gebruikt worden door de persoon die hem heeft gekocht, en hoewel de pas het hele jaar geldig is, is de service eigenlijk enkel beschikbaar tussen 4 uur ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆