De 3 mooiste appartementen aan de Belgische kust voor minder dan €300 per week.

Vakanties aan een lage prijs, het kan. Vandaag is het meer dan ooit nodig om met het hele gezin te genieten in open lucht.

Neem een week vakantie en herontdek de Belgische kust: ontspan je aan het strand op het ritme van de golven, en dat voor minder dan €300.

 

1. Westende, Vakantiedomein “Zee en Polder”

Perfect om mooie momenten te beleven met je familie, ontvangt Westende je in en mooi vakantiehuis. In het hart van het nieuwe vakantiedomein geniet je van het mooie weer en de zon vanop het terras en bezoek je de stad met fietsen die ter beschikking gesteld worden. Een groot huis met 200 m² met drie slaapkamers voor €300per week.

Meer info

2. Knokke, stadscentrum

Knokke-Heist, het Saint-Tropez van België, is de hipste badplaats aan de Belgische kust en verwelkomt je met open armen! Ruim, in het stadscentrum gelegen en met zicht op zee, biedt dit appartement alles om je gelukkig te maken, en is het binnen handbereik. Een groot appartement met twee slaapkamers voor €200 per week.

Meer info

3. De Panne, met zicht op zee

Gekend voor zijn groot strand en levendige dijk, is De Panne een niet te missen trekpleister aan de Belgische kust. Met zeezicht kan je niet beter gelegen zijnom te genieten van een rustgevende vakantie met het gezin of met vrienden. Studio van 35 m² met een zetelbed en een stapelbed voor €175 per week.

Meer info

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆