De Grotten van Han: een tijdloos avontuur onder de grond

Julie Docsterd,
21-08-2023
Wie beweert dat je met slecht weer geen wandeling in de natuur kan gaan maken? De Grotten van Han kan je het hele jaar door bezoeken, ongeacht het weer. Regen, zonneschijn of een warme zomerdag, in de magische en natuurlijke Grotten van Han is het altijd koel en droog.
© Grotte de Han

Zin in een bezoek? Dat kan op 2 manieren:

De Ontdekkingstocht

Deze rondleiding van 1.15u, die vooral populair is bij gezinnen met kinderen, dompelt je onder in de sprankelende wereld van de Grotten van Han, met zijn geologische pracht. Volg de gids terwijl je de mooiste kamers en galerijen van de Grot verkent en de ondergrondse rivier ontdekt. Als klap op de vuurpijl zie je de prachtige geluids- en lichtshow van Origin.

De Overtocht

Deze rondleiding start aan boord van een eeuwenoude tram en brengt je naar de historische ingang van de Grotten, in het hart van het Dierenpark. De tour gaat te voet verder. Begeleid door een gids begin je aan een prachtige reis van 2 uur in de fascinerende wereld van de Grotten van Han, waarbij je de grot van links naar rechts doorkruist en hem grondig verkent. Geluids- en lichtshow inbegrepen!

En savoir plus

© Grotte de Han