Een netwerk van gezellige gîtes voor een verblijf vlakbij en in het groen!

Julie Docsterd,
19-07-2023
We verwelkomen je voor een onvergetelijk verblijf, en dat het hele jaar lang! In een familiekamer of slaapzaal, met of zonder maaltijd, met diensten geleverd door onze ploegen ter plaatse of volledig autonoom: je voelt je thuis in onze gites-herbergen en gites voor groepen in Wallonië en Brussel.
Kaleo ASBL

De VZW Kaleo, die al sinds 1937 actief is in de sector van het sociaal toerisme, streeft ernaar om kwalitatieve ontspanningsmogelijkheden te bieden voor iedereen. Met het gezin, met vrienden of in groep: ontdek het plezier van een verblijf in onze kwalitatieve gemeenschappelijke accommodaties. De perfecte plek om uit te rusten na een ontdekkingstocht langs het toeristische erfgoed van Wallonië, van de Hoge Venen tot aan de oevers van de Lesse, van de autovrije universiteitsstad tot de Ardennen. Ook fietsers en mensen met speciale behoeften zijn welkom: verschillende van onze gîtes hebben het ‘Bienvenue vélo’ en/of ‘Access-i’ label.

Kaleo ASBL

gites-herbergen…

De gîtes van Kaleo bieden twee soorten accommodaties: de teamleden die aanwezig zijn in onze herberggîtes in Brussel, Eupen, Han-sur-Lesse, Louvain-la-Neuve, Ovifat, Villers-Ste-Gertrude en Wanne ontvangen je ter plekke met open armen. Om je de omgeving rond onze faciliteiten te laten ontdekken en om ontmoetingen tussen onze gîte-eigenaars en de lokale bevolking aan te moedigen, organiseren we regelmatig thema-evenementen en verblijven.

Kaleo ASBL

… en gites voor groepen

Wil je liever huren voor een verblijf op eigen houtje? Dan worden onze groepsgîtes je thuis weg van huis. Met een capaciteit van 16 tot 90 bedden voldoet één van onze 25 locaties vast en zeker aan al je criteria.

Meer info