Exclusief aanbod: ontdekkings- en brouwerijtocht in het hart van Luik!

Julie Docsterd,
19-08-2022
Het net in Luik geopende Radisson Liège City Centre**** ontvangt je in één van zijn 99 kamers en suites die volgens de Scandinavische stijl ingericht zijn, puur en met goed uitgedachte details. Dit hotel is zonder twijfel het ideale startpunt om de ‘Cité Ardente’ te ontdekken!
Radisson Liège City Centre

Het hotel ligt dicht bij de snelwegen, de verschillende openbare vervoersmiddelen en het treinstation Guillemins, en heeft een ideale geografische inplanting. De stijl van het hotel sluit aan bij de trends van de Scandinavische inrichting, waar de kernwoorden zuiverheid, authenticiteit, functionaliteit en warmte zijn. Wit en hout worden gecombineerd met vleugjes kleur en verschillende soorten materialen. Hoewel het hotel geen eigen restaurant heeft, is er wel een gezellige bar met een bijzonder uitgebreide snackkaart. Het hotel zet zich in voor de lokale economie en biedt Luikse en regionale producten aan.

Radisson Liège City Centre

De prijs

109,5 € per persoon per nacht (exclusief toeristenbelasting van € 2 per pers/nacht)

Jouw voordeel

Een netto voordeel van €30: betaal €219 voor 2 per nacht, in plaats van €249

Het bevat pakket :

  • 1 nacht in een superior kamer met balkon en uitzicht op het plein
  • Toegang tot het ontbijtbuffet
  • Een “Peppy’s creation” welkomstcocktail
  • 1 bezoek aan de brouwerij (C) voor twee personen van 45 minuten met proeverij (te bevestigen naargelang beschikbaarheid van de partner)

Ik koop mijn voucher