Mile High Bar: drinken alsof je op een vlucht zit

Welkom aan boord van de ‘Mile High Bar’, een in het Britse Southampton gevestigde bar die een unieke ervaring belooft.

Heb je je al eens afgevraagd wat er met vliegtuigen gebeurt wanneer ze eenmaal uit circulatie genomen worden? Soms worden ze gekocht door kleinere luchtvaartmaatschappijen en gebruikt als tweedehands toestel, en als ze verouderd zijn worden ze vaak gewoon ontmanteld.

De ‘Mile High Bar‘ in het Britse Southampton gebruikt onderdelen van afgedankte vliegtuigen om zijn klanten een ervaring te geven die lijkt op die in de cabine van een commercieel vliegtuig. Om daarvoor te zorgen werden vliegtuigzetels en bagagecompartimenten gerecupereerd en draagt het personeel uniformen waar het cabinepersoneel van een echte luchtvaartmaatschappij jaloers op zou zijn.

Ambiance!

Bij aankomst in de bar krijgen de klanten een paspoort in de handen gestopt dat dienst doet als kaart met een selectie van cocktails uit de hele wereld. Drankjes als ‘Stopover in Havana’, ‘Landing Lights’, ‘Up in the Clouds’ en ‘Delayed Again’ nodigen gasten uit om met een exotische drankje in de hand de wereld rond te reizen.

Zoals elke respectabele luchtvaartmaatschappij biedt de Mile High Bar ook verschillende klasses aan waaruit klanten kunnen kiezen. De First Class is het populairst, omdat die het meest lijkt op een echte vliegtuigcabine. Deze zone, uitgerust met authentieke vliegtuigzetels en bagagevakken, heeft het ook een nooduitgang en vliegtuigramen.

In Business Class vind je geen vliegtuigzetels, maar wel meer zitplaatsen dan First. In Economy Premium tenslotte, kunnen passagiers vanop meer traditionele barkrukken genieten van het onbelemmerde uitzicht op de stert- en landingsbaan en de vliegtuigen.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆